Ogród Igi - 2008r
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Igo,
bardzo dziękuję za zdjęcia host. Podobają mi się i chyba jednak zamówię
Mimo wszystko. Może będzie dobrze, a jak nie to cóż...
Ciekawa jest zresztą cała Twoja rabatka. Wiosną znowu Cię poproszę o zdjęcia, żeby zobaczyć, czy ładnie się roślinki rozrosły. Będę mogła sensownie zaplanować odległości.
W ogóle bardzo dziękuję za wszystkie dotychczasowe odpowiedzi i cierpliwość dla mnie.
Przyuważyłam u Ciebie taki sam wózek na wąż ogrodowy i taki sam klinkier na podmurówce
bardzo dziękuję za zdjęcia host. Podobają mi się i chyba jednak zamówię

Ciekawa jest zresztą cała Twoja rabatka. Wiosną znowu Cię poproszę o zdjęcia, żeby zobaczyć, czy ładnie się roślinki rozrosły. Będę mogła sensownie zaplanować odległości.
W ogóle bardzo dziękuję za wszystkie dotychczasowe odpowiedzi i cierpliwość dla mnie.
Przyuważyłam u Ciebie taki sam wózek na wąż ogrodowy i taki sam klinkier na podmurówce

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewka mam wrażenie że im wyżej na północ tym ceny szczepionek wyższe. Latem kupowałam w okolicach Bielska i tam było znacznie taniej, Ale w Hortulusie koło KOSZALINA kompletna drożyzna. A w dodatku przewiozłam zawirusowaną hostę.Tylko, że jak mam w trochę pieniędzy to i tak się skuszę.Wrzucam zdjęcia do fotosika , jak będę miała chwilkę to wstawię do postu.