Kolorowy ogród Geni - 2008r
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
e-genia pisze:Dalszy ciąg lata w moim ogrodzie.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ogródek pierwsza klasa !!! , przepiękny i bardzo kolorowy...

Cude hortensje..... ;:8 a lilie....

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
A jeśli chodzi o Admina , to jest to taka osoba co rządzi forum i nim zarządza
, czyli Administarator .

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Dziękuję Ci bardzo Geniu za wyczerpującą i szybciutką odpowiedź. Już wiem gdzie z grubsza mieszkasz, faktycznie masz dobrą ziemię, ja stamtąd kupowałam z wykopów pod te wszystkie fabryki. Jest bardzo ciężka, gliniasta, ale chyba żyzna, bo chwasty tak bujne na niej rosną, że hej, u mnie nigdzie takich nie ma
Dodam tej ziemi do mojego piachu i jeszcze takiego torfu ze źródlisk z działki rodziców i chyba będzie im dobrze.
Kwiaty masz przeurocze, tyle kolorów. Chyba jesteście wszyscy bardzo optymistyczną rodziną w takim otoczeniu.
Jakie są Twoje najulubieńsze roślinki, tak jakbyś miała 5 wymienić?

Kwiaty masz przeurocze, tyle kolorów. Chyba jesteście wszyscy bardzo optymistyczną rodziną w takim otoczeniu.

Jakie są Twoje najulubieńsze roślinki, tak jakbyś miała 5 wymienić?
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Kochana Aniu . Cieszę się że mogłam Ci pomóc. Trudno mi wymienić 5 roślinek które najbardziej lubię ale spróbuję
lilie , liliowce irysy, hortensje,azalie ale tak samo lubię i nie wyobrażam sobie że ich nie mam róze rododendrony,ciemierniki, sasanki pierwiosnki ,tulipany, krokusy nie ma sensu bo tak mogłabym wymieniać jeszcze długo
Genia
lilie , liliowce irysy, hortensje,azalie ale tak samo lubię i nie wyobrażam sobie że ich nie mam róze rododendrony,ciemierniki, sasanki pierwiosnki ,tulipany, krokusy nie ma sensu bo tak mogłabym wymieniać jeszcze długo
Genia
- miwia
- 500p
- Od: 2 gru 2007, o 22:46
Gieniu, nic się nie martw brakiem dużej ilości fotek. Jesteś przemiłą i sympatyczną osobą i będziemy do Ciebie tu wpadać, po prostu, na ploteczki w długie zimowe wieczory
W zimie jest więcej czasu, każdy biega po tych ogródkach, ogląda zdjęcia wiosenno-letnio-jesienne dokładniej, zadaje wiele pytań, tworząc listę wiosennych zakupów ;)
Zaprezentowane przez Ciebie zdjęcia starczą do oglądania na całą zimę. Zobaczysz 
Irysy też masz śliczne, nigdy takich nie widziałam
Pozdrawiam serdecznie
Mirka

Irysy też masz śliczne, nigdy takich nie widziałam

Pozdrawiam serdecznie
Mirka