Witam Igo!
Postanowiłem zwiedzić twój ogród i mnie zamurowało . Przepiękny ogród . Brak mi słów żeby opisać to jak mi się Tutaj podoba. Rewelacja. .Brawo.
Ona malutka? No to mam pół roku na przekonanie mojego Pana. Na mojego Goldena też tyle miałam. Haniu jak ja mam chłopca to jak myślisz- Chłopiec czy dziewczynka? Mój Sony ma 8 lat.
I jest to mój pierwszy pies , Bo moj M ma fobie psią.
Igo dzisiaj odkryłam Twój ogród i jestem zauroczona, oczarowana, zachwycona. Toż to cudo prawdziwe. Murek, skalniak, piękne kompozycje roślin oraz ich mnogość. Wielu roślin Ci zazdroszczę, chciałabym je mieć u siebie. Nie miałam pojęcia, że piołun tak ładnie rośnie w ogrodzie, zawsze go kojarzyłam z łąką.
Kolejny ogród, który staje się dla mnie wzorem do naśladowania.
Pozdrawiam, Danuta
witaj Danusiu. Ogród to masz Ty. Ja mam ogródek.Ten piołun to nie jest ta Bylica. Nazwa popularna jest taka sama , ale rośliny inne.Jestem pod urokiem Twojego ogrodu. Jakie masz potężne możliwości.Zrobiliście tyle wspaniałych rzeczy w ciągu tak krótkiego czasu.
pozwolisz że będę częstym gościem w Twoich progach .
Iga, zaglądaj i podpowiadaj, bo ja mam doświadczenie zerowe. Ciągle coś czytam, nie tylko forum, ale mnóstwo gazet i książek o ogrodach i mam nadzieję, że w nowym sezonie już będzie łatwiej i popełnię mniej błędów.
Pozdrawiam, D.
Właściwie wpadłam w poszukiwaniu host do Ciebie, ale za wiele zdjęć z nimi nie ma Mimo to z ogromną przyjemnością przejrzałam jeszcze raz cały wątek, bo dużo ładnych zdjęć wklejasz.
Piękne te jodły masz.
Na zdjęciu z wnuczkiem faktycznie wyglądasz na mamusię. Nie lubię takich komplementów generalnie prawić, więc tym bardziej doceń. Super mieć taką babcię!!!