Kolorowy ogród Geni - 2008r
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kolorowy ogród Geni - 2008r
Witam wszystkich forumowiczów i zapraszam do mojego ogrodu. Jestem początkująca więc proszę o wyrozumiałość. Od wielu lat zajmuję się ogrodem najpierw działkowym a teraz koło domu. Bardzo kocham kwiaty i krzewy ozdobne. Pozdrawiam Genia
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj było co oglądać u ciebie...było. Tyle tego wszystkiego..tylko pogratulować. Wymienić co mi się podoba nawet nie sposób. Co kwiatek to ładniejszy..o krzewach już nie wspomnę...wspomnę o irysiku, bo spodobał mi się kolorek coś w pomarańcz może. Ciekawi mnie jak długo masz swoją działkę...bo tyle już wszystkiego.

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Zeniu Bardzo się cieszę ze zawitałas do mnie. TEN OGRÓD ISTNIEJE 5 lat wcześniej mia lam działkę w Ogrodach Działkowych ponad 20 lat. Kocham kwiaty i mimo ze nie mam już miejsca to ciągle sadzę nowe kwiatki . Z niektórych już zrezygnowałam np. Dalii miałam naprawdę piękną kolekcję ale nie mam zdjęć bo wtedy jeszcze sama nie robiłam. Pozdrawiam Genia i wpadaj do mnie
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Zdjęcia załadowane w fotosiku - mały problem! Logujesz się, wchodzisz na "moje zdjęcia", klikasz w wybraną fotkę i kopiujesz link "pełny rozmiar na forum". Myślę, że są załadowane w standardowym rozmiarze 450x600 pikseli. Zawsze możesz sobie sprawdzić, czy fotki we właściwym rozmiarze klikając znajdujący się pod postem "podgląd"
. Tyle z technicznych rad. Na razie muszę się zająć swoją robotą, ale z pewnością "pospaceruję" wirtualnie po Twoich kątach
.

Witaj Geniu widzę, że założyłaś swój wątek, bardzo się cieszę, że mogłam dobrą radą Ci pomóc, będziesz miała dużo odwiedzin, tu forumowicze są bardzo mili i serdeczni, dowiesz się od nich różnych ciekawych rzeczy i mądrych porad. Dziękuję za zaproszenie, na pewno będę Cię odwiedzała. Pozdrawiam i życzę samych przyjemności.