Witam

Nareszcie znalazłam czas na napisanie kilku słów. EM zaprzągł mnie do niewolniczej pracy przy wrzucaniu produktów do sklepu internetowego.. Początkowo wyglądało to jak typowa łatwa fucha/bułka z masłem/kaszka z mleczkiem (odpowiednie zakreślić), dopiero przy bliższym poznaniu okazało się, ze zrobić wszelkie opisy, stworzyć katalogi i poobrabiać zdjęcia to iście wyzwanie, które dosłownie pożera czas

chciałam pomóc to mam za swoje

Tak więc chwilę coś tam pcham do przodu, chwilkę na forum i dobrze, że obiad "gotuje się sam"
Zuza,
Aneczka, sama byłam w szoku, że czasem takie cudeńko wychodzi po prostu pstrykając fotki

Aniu, pytasz, czy od niedzieli mogło się wiele zmienić? Pewnie! U mnie w ciągu kilku dni krokusy pokazały już kolorki, a u ciebie pewnie jeszcze cieplej
Dorotko, u mnie może szybciej wszystko wyszło, ale dojdzie do pewnego momentu, że temperatury przystopują, a wtedy wasze ogrody robią takie wielkie BAAM! i nagle macie krokusy, sasanki, tulipki, a u mnie nadal pąki
Mówisz, że około trzy sezony trzeba czekać na wzmocnienie pędów

Cóż, dla niektórych warto czekać

Ciąć będę również jedynie kosmetycznie.. niestety Futra nie mam do pomocy
Moniko, że niby JC choruje??

U mnie miała się całkiem zdrowo aż do dojrzałej jesieni

Jedyny oprysk, który na niej wykonałam to przeciw mszycom, bo miałam z nimi nie lada kłopot w całym ogrodzie. Innej chemii ta konkretna róża nie widziała

Może zależy od sezonu. Moją mam dopiero rok
Tulap, ja to wolałabym już słoneczko. Pogoda iście jesienna i w dodatku mgła jak w Anglii
Przeglądałam wczoraj zdjęcia lilii i muszę przyznać, że dopiero na fotkach, przyglądając się każdej z osobna można docenić ich prawdziwy urok. proszę bardzo, oto deser

i nawet znalazłam nazwy.. chwała mi
Lilia OP Agostini
Lilia OP Aventino
Lilia OP Birillo
Lilia OT Chill Out ( w tle Agostini)
Ciemniejsza Lilia OP Dalian i jaśniejsza Lilia OP Baywatch
Lilia OT Deep Impact
Lilia OP Empoli
Lilia OP Flavia
Pokazywana już wcześniej Lilia OP Garden Affaire
Lilia trąbkowa Golden Splendour
Lilia OP Lavon