Athshe- ogród Agnieszki w kujawsko-pomorskim

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Athshe- ogród Agnieszki w kujawsko-pomorskim

Post »

Aga szkoda, że jeszcze nie odebrałaś pw. teraz już chyba po ptakach :(
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

Aniu.... własnie przeczytałam - pewnie po ptakach, ale wjadę dzisiaj, może cos zostało...

Zimno i jesiennie, ogród leży i czeka na wiosnę - w tym moim małym ogródku to już za bardzo nie mam co robić - mogę co najwyżej grabić trawnik....
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko co słychać? ;:109 Jak tam dynie na schodach/ też miałam taką dekorację, a teraz pięknie zmarzły. ;:303
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Aga jak tam u Ciebie za oknem? Zima jak i u nas? Wstaw jakieś zdjęcia :)
athshe
500p
500p

Post »

Jak mnie dawno nie było.... działo się w tym czasie bardzo, bardzo dużo - może w ogrodzie mniej, dlatego też i tutaj mnie mniej ,ale powoli wracam do żywych.

Ogród stoi jak stał - przed pierwszymi mrozami zawinęłam róże, porobiłam kopczyki gdzie się dało i się teraz zastanawiam, czy mi jakieś grzyby nie wyrosną pod tą agrowłókniną - w końcu ciepło jest...

Liliowce posadziłam w pieńkach, jedna chryzantema ze schodów wylądowała pod płotem, poza tym jedynie nowe dziury się pojawiają - mamy już pełną rodzinę na przedmieściach - dołączył do nas pies - przed świętami zamieszkała u nas mała Roza - owczarek niemiecki, ma cztery miesiące i jest naszym oczkiem w głowie. Mam ambitny plan porobic trochę zdjęc, bo już nawet cebulki kiełkują, ale czekam aż wrócę do domu przed zmrokiem i najlepiej jeszcze żeby pogoda była jako-taka.

PS - nie kupiłam firanek :) A tak o nich marzyłam na święta. I taras też nie ma dachu - nie udało nam się dostac poliwęglanu. Za to mój mąż zostanie chyba stolarzem - zbudował psicy taką piękną budę, że w 4 osoby nie dalismy rady jej w całości wynieśc z garażu - na szczęście ma zdejmowany dach.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Aguś, no cieszę się, że jesteś wreszcie. Już się martwiłam ;:196 A nie możesz mieć dwóch piesków? Ja mam dwa :D :D
I nie martw się, że nie zdążyłaś z jakimiś sprawami. Ostatnio coraz częściej zwalniam, bo po co gnać, wszystko zawsze ma swój czas. Wiele jeszcze rzeczy mam do załatwienia, ale po co na wariata? Śpiesz się powoli ;:108
A plany na wiosenne prace w ogrodzie już masz?
athshe
500p
500p

Post »

Małgosiu - zdecydowanie nie mogę miec dwóch psów - ja nie chciałam nawet jednego, ale że maż daleko, a włamanie do domu mieliśmy przed swiętami, to na psa się zgodziłam, bo chłop bał się nas samych zostawic. I jak to w naturze bywa - ja najbardziej nie chciałam, więc ja kocham i przytulam najbardziej :)

A plany wiosenne - jeszcze nie wiem - weszłam na forum przeglądając stary kalendarz - bo w lutym mam już zasiewy powpisywane - więc to już tuż tuż ;)
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś fajnie że już jesteś. Czytam, że włamanie miałaś :(. Dobrze, że na psa się zgodziłaś. Chętnie bym obejrzała tą cud budę :) Czekam na zdjęcia. Pozdrowionka :wit
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

W pewnym sensie z psami jest tak samo, jak z roślinami.
Kiedy masz jedną roślinę - musisz ją podlać. Jaka więc różnica, kiedy masz dwie rośliny?
Jednego psa trzeba nakarmić identycznie, jak dwa. Jaka więc różnica - niby żadna, oprócz tego, że dwa psy chowają się lepiej niż jeden :wink:
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aguś
Oj działo się działo. Nowe rabatki powstają, taras oj ten rok szykuje się iście wyśmienicie. :)
Dobrze że się zdecydowaliście na psa. Zawsze hałasu narobi jakby coś się działo. A jak z włamaniem? Złapali włamywacza lub włamywaczy? Czy bardzo Wam zaszkodzili?
Opasanie domu powiem że świetnie wygląda. ;:333
Czekam na więcej informacji co u Ciebie i zdjęć.
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Aguś witaj kochana ;:196
Pieska koniecznie pokaż ;:108 i o planach zasiewowych coś napisz.
No i nie znikaj już na tak długo :wit
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
athshe
500p
500p

Post »

Zapomniałam, jak się zdjęcia dodaje... zaraz biorę się za przypominanie.

Kochane jesteście, że tyle was do mnie weszło mimo tego, że zniknęłam na tak długo - na forum czuję się jak w domu :)

Madziu - MID - buda już za chwilę... zdjęcia już zrobione, nie mam jej tylko sfotografowanej już na dworze - i teraz najlepsze - pies się na budę wypiął, śpi na schodach - więc mu chłop podest (leżaczek) drewniany zbudował, żeby nie leżała na płytkach :)

Madziu - to będzie mój pierwszy pies w dorosłym życiu, nigdy nie miałam psa tak na stałe, więc póki co się boję - to ma byc odpowiedzialne rodzicielstwo ;)

Sylwia - dziękuję za miłe słowa - a włamywacze - oczywiście nie do złapania, ukradli niewiele, ale zniszczyli nam drzwi tarasowe :( więc straty duże, całe okno tarasowe do wymiany, remont salonu w pakiecie.

Aniu - zasiewy - jeszcze nie do końca się zdecydowałam, muszę myślec bardzo powoli, bo miejsc za dużo nie ma, a poza tym coś czuję, że mi szczeniak wszystko zadepcze....

A w ogóle to knuje się plan powiększenia działki - kolejny raz jest wystawiona działka sąsiednia, za coraz mniejsze pieniądze - kusi nas zakredytowanie się i powiększenie ogródka :)

A teraz idę kombinowac ze zdjęciami.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O jak fajnie że się wreszcie pokazałaś. No to co to za humorzasty pies, takiego apartamentu się wyparł :lol: . Czekam na fotki:)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
athshe
500p
500p

Post »

Roza - pierwszy dzień w domu: Obrazek
Obrazek

I dzisiaj - już większa:
Obrazek
Obrazek

A w ogrodzie wiosna:
Obrazek
Obrazek

Idę - dam dzieciom kolację, położe spac i idę do was w odwiedziny (i wkleję resztę zdjęc :) )
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

Hej Agnieszko,
szczeniak super, będzie wilczur, jak się patrzy.

Jeżeli masz szansę na kredyt na dogodnych warunkach - czemu by nie.
W najgorszym układzie zawsze można sprzedać dodatkową działkę.
Na gruncie budowlanym raczej nie stracisz - więc, jak już pisałam - pomysł wart wykonania ;:108
A jakie możliwości rozwojowe dla ogrodu - aż miło pomyśleć.
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”