Mój ogród wśród łąk część 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród wśród łąk część 3

Post »

Witaj, śliczna Panienko z okienka!
Widzę, że chlapie równo w różnych miejscach ;:219. A nowe róże nadlecą lada chwila...
"Uziemienie" emocji to bardzo dobra terapia, choć mój sąsiad, Filozof, twierdzi, że trzeba mieć na podorędziu "rozweselacze", bo kopanie, to robota monotonna ;:306.
Masz takie coś gdzieś po ręką? Chyba tak, skoro myślisz o grzańcu... ;:304.
Faktycznie, tyle wspaniałych osób udało się poznać dzięki FO ;:oj.
O bezinteresownej szczodrości nie wspomnę... Ale jakie fajne myśli tu krążą ;:170.

Ciepełka i pogody przy sadzeniu życzę, ;:196 - Jagi
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Gosiu zazdroszczę deszczu u mnie nadal sucho ;:145 wczoraj kopałam na warzywniku i o skibach mogę tylko pomarzyć. Ziemia się sypie jak na pustyni. Na każdym kanale w telewizorni trąbią o deszczu ale mnie jakoś dziwnie omija....szkoda gadać :(
Jesienny ogród wciąż zachwycający ;:215 a rudzielca i resztę zwierzyńca wygłaskaj proszę ;:167
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nie ma to jak doza pozytywnego myślenia :uszy

A te deszcze się przydaly ;:108

a z tymi mszycami,to jest tak,że jak opryskasz trzyma 2 tygodnie.
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Witam wieczorkiem. Środek tygodnia nastraja optymizmem, że za chwilkę weekend. :D A do pełni szczęścia doszły zamówione róże. Tak niewiele czasami człowiekowi wystarcza do szczęścia.
Na dworze prawdziwa jesienna pogoda. Wieje wiatr, liście fruwają , mżawka i burowatość wszędzie. Zaczęło się.....

Marysiu - Dziękuję za dobre słowo, za wsparcie. Te wichry ucichną, bo zawsze tak jest jak włożysz kij w mrowisko :D Ale mi się sentencja utworzyła jakaś tutaj :lol: Roślinki już na miejscu. Zdążyłam przed zmrokiem. a właściwie przed ciemnością egipską. Bo jak się w szczerym polu mieszka, to latarni światło nawet nie dochodzi. Na urodziny zafunduję sobie czołówkę. :wit

Jadziu - To strzelę focha. Ty bywasz w moich stronach i nie wpadłaś do mnie na kawkę?Koniecznie wpadnij. ;:108

Dorotko - Przyszły dzisiaj, moczą nóżki a jutro będę je sadziła. Zagoszczą u mnie takie królewny: White The Fairy, Larissa, Elfrid, Graham Thomas, Cinderella. Jak widzisz całkiem skromnie. ;:196

Amelko - Na te ozdobne pergole dasz malinki? Bo ja myślałam,że winobluszcz miał iść jako ozdobny, a malinki w warzywniaczku. Rudy kotek to moja sześcioletnia Lady vel Rudzik. Miała zostać uśpiona, bo nie pasowała ze swoim wystającym mostkiem do wymagań miotu u hodowcy. Prawie zawału dostałam jak się o tym dowiedziałam i dostałam ją za free. Ci ludzie nie wierzyli, że ona tyle lat żyje, a do tego miała kilka razy kocięta.
Ja przez FO też mam zawsze pełną listę chciejstw. ;:196

Jagoda - Jaki fajny światopogląd reprezentuje Filozof. :wink: Umilacze dobra rzecz, czasami się przydają, zwłaszcza jak....zimno i jak smutno :D :wit

Aniu - Widocznie mieszkasz w jeszcze bardziej omijanym miejscu przez deszcze, niż ja. A obie mamy pecha, bo mi Madzia Madziagos wyjaśniała, że mieszkamy w bardzo trudnym miejscu dla deszczy. Ale u mnie ostatnio pada, nie narzekam, jest dość wilgotno, jak na nasze warunki. Życzę deszczu, a nawet posyłam kilka chmurek. :D

Tulapku - Już nie pryskam na mszyce, za późno. Popadało widzę u Ciebie też skoro jesteś zadowolony. :wit

Jeszcze wczorajsze widoczki....Zachwycił mnie ten kolor nieba.

Obrazek

Obrazek

A to straszydło przygotowuje się od wczoraj do Halloween, wykupiła pół L ze słodyczy w kształcie sztucznych szczęk, oczu, i różnych takich strachów, a w domu trwają próby charakteryzacji.Ja się na razie nie dałam, ale umówiona jestem z Panią Zuzanną na jutro :shock:

http://i62.tinypic.com/2hriucz.jpg

:wit
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30

Post »

Tylko potem selfie i na FO,jak się wymalujesz ;:215
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Zdjęcia jesiennego krajobrazu cudowne i delikatne niebo zachwyca ;:215
śliczne malowidła ma straszydło,jutro pokaż swoje Małgosiu ;:215
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Pepsi - wiesz , pisałam Ci kiedyś ,że zimą bywam w Trójmieście :D

Fakt jesień z drzewami ;:138 kocham słuchać szumu drzew o tej porze.
Za to u mnie dziś leje cały dzień bez przerwy :(

Indiani z plemienia łaciata twarz ;:138
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

Małgosiu - tylko nie kup kota.... jednego mam i z 10 dochodzących... wystarczy. A plac zabaw jest, dziadek im buduje - ale to nie przeszkadzało młodemu się zachwycac. A jesień taka przyszła, że już z domku poduchy wynieśli, a ja się zastanawiam nad zwijaniem trampoliny.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Kelpie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2013, o 14:17

Post »

Różyczki... nie dość, że Twoje zadomowione nadal kwitną, to jeszcze nowości przybyły- fiu, fiu, jak by powiedział Elemelek :uszy wygoogluje nowe panny :D Jesienne zdjęcia Twojego ogrodu- zachwycają bogactwem barw- Rudzikowa- zawsze na posterunku, aby sobie pogadać ;:196
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina

mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Oj, będzie , będzie zabawa, będzie się działo..............
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44

Post »

Witaj Gosiu, wiem, dawno nie zaglądałam :roll: . Piękne masz ogniki, to był dla nich dobry rok, nie pomarzły zimą. Kot przecudowny, śmieszne ma spojrzenie ;:173 Piękny jest Twój jesienny ogród ;:196.
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Same piękności do Ciebie przyszły. Cinderella i Larissa bardzo mi się podobają...sama się nad nimi zastanawiałam, ale wszystkich i tak nie mogę mieć, więc będę je podziwiać u Ciebie ;:108
Małgosiu, dmuchnij trochę tych deszczowych chmurek w moją stronę, bo u mnie to już naprawdę tragedia z tą suszą :(
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17

Post »

A to straszydło to normalnie jak moja koleżanka z klasy Gabrysia :lol: ;:108
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Małgosiu ..pokazałabym zdjęcie jakie charakteryzacje robi moja starsza córka ..ale są chyba dość drastyczne

lecz naprawdę rewelacja- tylko papier toaletowy puder..szminka ..dżemy .. soki do tego używa :)

;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Małgosiu jakieś ładne to straszydło, musi nad strasznością popracować ;:306 A wiesz, że też ostatnio oglądam czołówki ;:306 Jak byłam u Marty Kaziorożec to widziałam jej czołówkę (prezent imieninowy) i teraz szukam tylko jaką? Myślę że wichry ucichły, a kij stanął w kącie :D ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”