AGUSIU jak Twoja ręka już lepiej

.Tegoroczna jesień rzeczywiście bogata w kolory ubiegła nie była aż tak kolorowa .Dzisiaj krążyło ich mnóstwo na krzaczkach chryzantem .Cudne to były widoki

dla Ciebie dzisiejsza sesja motylowa
TERENIU te żółte to chryzantemy mam ich aż 5 kępek .Róże kwitną już pojedynczymi kwiatami .Najwięcej ma ich niebieska NN i Pink peace

Dolomit można również wsypać do kompostownika ,żeby go wzbogacić Dla Ciebie moje cudne chryzantemy
HELU jest parę bez oznak chorobowych ,ale można je policzyć na palcach .Ze 100 chyba z 10 jest zdrowiutkich między innymi serbki
ANUSIU cieszę się ,że kłódka juz otwarta .Dzisiaj dopiero posadziłam Twoje różane patyczki i sadzoneczkę .Captain poszedł w miejsce Myriam .W sezonie dostanie kratkę jeśli sobie zasłuży

, a Sombreuil dostała się do towarzystwa Karolka i dostały nakaz pokazania sie z najlepszej strony
ANIU
miła jesteś ,ale mój aparat z szerszej perspektywy nie robi ładnych fotek co innego makro.Inne marcinki zakwitną dopiero w przyszłym sezonie ,bo parę sztuk sobie dowiozłam
EWUNIU dawno nie zaglądałaś .Wybieranie liści z kory to robota głupiego dlatego nigdy nie chciałam mieć kory .Wydaje mi sie ,że Myriam chyba potrzebuje dużo wody i nie za dużo słonka .Ostatni kwiat ścięłam i dałam do wody i cudnie się otworzył a ten zapach zniewalający

.Patyczki posadziłam, a sadzonka poszła do Tosi .Jeśli się wszystkie ukorzenią to i tak ją będę mieć
DOROTKO niedawno kupiłam ten krzaczek z 6 kwiatami tylko szkoda ,ze to kwitnienie przypadło na porę deszczową ,ale teraz mogę na razie nimi sie cieszyć .Masz rację ,ze Pink peace to cudna róża ,żeby jeszcze była trochę zdrowsza
DANUSIU musisz powąchać w przyszłym sezonie ,bo moja Purple tiger cudownie pachnie lepiej niż Myriam .Nie przycinam bylin zostawiam je w takim stanie na zimę
MARYSIU cudny jest ten Muzykant

Po prostu wlazłam na stół z czterema nogami
MARIOLKO na 100 róż parę musi kwitnąć

następne mają pąki cosik im sie pokręciło w głowie