Nie trzeba mieć konta na fotosiku. Zobacz na P.W.marta83 pisze:hej Dawid, a propos zdjęć to , brat zakupił aparat i zrobiona jest sesja zdjęciowa moich kwitnących okazów, ale ja nie mogę się dostać do tego fotosika. rejestracja przebiegła poprawnie, mam czekać na meila z linkiem aktywacyjnym, czekam od soboty i nic, wczoraj ponowiłam czyli wysłałam list aktywacyjny i dziś też i w skrz. odb. nie mam nic i dlatego nie mogę wstawić zdjęć ani na fotosika ani na forum dlaczego może wiesz??? błędu nie popełniłam żadnego, konto na tlenie jest aktywne.może jest jakiś inny sposób na wstawienie zdjęć ,inny darmowy hosting.... bo chciałabym wam pokazać te zdjęcia. pomocy
Czasem w Operze fotosik strajkuje, ale w mozilli nie ma tego problemuMamba pisze:Marto, nie bardzo rozumiem dlaczego masz problem ze zdjęciami. Ja nigdzie się nie rejestrowałam, nie zakładałam konta / oczywiście poza tym na forum/ a zdjęcia bez problemu udało mi się umieścić tuż po założeniu konta na naszym forum. Może jest coś o czym nie wiem?
Martus sprobuj tutaj http://pl.tinypic.com/ ja nie kozystam nigdy z fotisika a ta stronka mi dziala bez zastrzezen i nie musisz sie rejestrowacmarta83 pisze:hej Dawid, a propos zdjęć to , brat zakupił aparat i zrobiona jest sesja zdjęciowa moich kwitnących okazów, ale ja nie mogę się dostać do tego fotosika. rejestracja przebiegła poprawnie, mam czekać na meila z linkiem aktywacyjnym, czekam od soboty i nic, wczoraj ponowiłam czyli wysłałam list aktywacyjny i dziś też i w skrz. odb. nie mam nic i dlatego nie mogę wstawić zdjęć ani na fotosika ani na forum dlaczego może wiesz??? błędu nie popełniłam żadnego, konto na tlenie jest aktywne.może jest jakiś inny sposób na wstawienie zdjęć ,inny darmowy hosting.... bo chciałabym wam pokazać te zdjęcia. pomocy