Oto moje Storczyki

ODPOWIEDZ
Orchideomaniak
500p
500p
Od: 19 sie 2008, o 21:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Przypomnijmy aktualne promocje na storczyki :) właśnie trwa promocja w obi, storczyki rózne gatunki po 21.99 zł od 18 września w tesco Phalaenopsis po 19.99 zł, a od 25 września w biedronce Phalaenopsis po 19.99, miejmy nadzieję że będzie z czego wybierać :) Opis przygotowany na podstawie gazetek na stonach internetowych marketu, więc jest to pewne :)
Awatar użytkownika
Adiana
200p
200p
Od: 28 lip 2008, o 12:45

Post »

TESCO w Szczecinie już wczoraj miało storczyki w cenie 20 pln...znajoma kupiła i dzwoniła z

pytaniem o podlewanie...stąd wiem, że były "tanie" i stawiam, że zaokrągliła do 20 a były po 19,90
alastor
50p
50p
Od: 30 sie 2008, o 18:33

Post »

w tesco bywały też ostatnio dendrobia- niestety bardzo zabiedzone pojedyncze sztuki. aż żal było patrzeć ;:30
pozdrawiam
Magda
Awatar użytkownika
menia
500p
500p
Od: 30 lip 2008, o 21:36

Post »

Dendrobium było u nas w Lidlu, ale chyba nie mocno zabiedzine. Siostra mi kupiła i wygląda według mnie dobrze :)
marta83
100p
100p
Od: 23 kwie 2008, o 10:41

Post »

hej Dawid, a propos zdjęć to , brat zakupił aparat i zrobiona jest sesja zdjęciowa moich kwitnących okazów, ale ja nie mogę się dostać do tego fotosika. rejestracja przebiegła poprawnie, mam czekać na meila z linkiem aktywacyjnym, czekam od soboty i nic, wczoraj ponowiłam czyli wysłałam list aktywacyjny i dziś też i w skrz. odb. nie mam nic i dlatego nie mogę wstawić zdjęć ani na fotosika ani na forum dlaczego może wiesz??? błędu nie popełniłam żadnego, konto na tlenie jest aktywne.może jest jakiś inny sposób na wstawienie zdjęć ,inny darmowy hosting.... bo chciałabym wam pokazać te zdjęcia. pomocy
martuś
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marto, nie bardzo rozumiem dlaczego masz problem ze zdjęciami. Ja nigdzie się nie rejestrowałam, nie zakładałam konta / oczywiście poza tym na forum/ a zdjęcia bez problemu udało mi się umieścić tuż po założeniu konta na naszym forum. Może jest coś o czym nie wiem?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Orchideomaniak
500p
500p

Post »

marta83 pisze:hej Dawid, a propos zdjęć to , brat zakupił aparat i zrobiona jest sesja zdjęciowa moich kwitnących okazów, ale ja nie mogę się dostać do tego fotosika. rejestracja przebiegła poprawnie, mam czekać na meila z linkiem aktywacyjnym, czekam od soboty i nic, wczoraj ponowiłam czyli wysłałam list aktywacyjny i dziś też i w skrz. odb. nie mam nic i dlatego nie mogę wstawić zdjęć ani na fotosika ani na forum dlaczego może wiesz??? błędu nie popełniłam żadnego, konto na tlenie jest aktywne.może jest jakiś inny sposób na wstawienie zdjęć ,inny darmowy hosting.... bo chciałabym wam pokazać te zdjęcia. pomocy
Nie trzeba mieć konta na fotosiku. Zobacz na P.W.
Orchideomaniak
500p
500p

Post »

Mamba pisze:Marto, nie bardzo rozumiem dlaczego masz problem ze zdjęciami. Ja nigdzie się nie rejestrowałam, nie zakładałam konta / oczywiście poza tym na forum/ a zdjęcia bez problemu udało mi się umieścić tuż po założeniu konta na naszym forum. Może jest coś o czym nie wiem?
Czasem w Operze fotosik strajkuje, ale w mozilli nie ma tego problemu :)
Orchideomaniak
500p
500p

Post »

alastor pisze:w tesco bywały też ostatnio dendrobia- niestety bardzo zabiedzone pojedyncze sztuki. aż żal było patrzeć ;:30
W Opolu w Tesco też były Dendrobia w doniczce z bambusa :) ale niestety były w bardzo kiepskim stanie, a kosztowały 22.99 :(
Awatar użytkownika
marta c
200p
200p
Od: 7 cze 2008, o 01:37

Post »

marta83 pisze:hej Dawid, a propos zdjęć to , brat zakupił aparat i zrobiona jest sesja zdjęciowa moich kwitnących okazów, ale ja nie mogę się dostać do tego fotosika. rejestracja przebiegła poprawnie, mam czekać na meila z linkiem aktywacyjnym, czekam od soboty i nic, wczoraj ponowiłam czyli wysłałam list aktywacyjny i dziś też i w skrz. odb. nie mam nic i dlatego nie mogę wstawić zdjęć ani na fotosika ani na forum dlaczego może wiesz??? błędu nie popełniłam żadnego, konto na tlenie jest aktywne.może jest jakiś inny sposób na wstawienie zdjęć ,inny darmowy hosting.... bo chciałabym wam pokazać te zdjęcia. pomocy
Martus sprobuj tutaj http://pl.tinypic.com/ ja nie kozystam nigdy z fotisika a ta stronka mi dziala bez zastrzezen i nie musisz sie rejestrowac
Orchideomaniak
500p
500p

Post »

W moim pięćsetnym poscie chciałem wszystkim forumowiczom podziękować za słowa uznania dla mojej pasji i liczne pochwały. Życzę wszystkim nowych pędów i wspaniałego rozwoju ich podopiecznych, żeby jak najdłuzej cieszyły wasze oczy :)
Awatar użytkownika
MariaTeresa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 02:43

Post »

gratulacje sreberka ;:138 ;:77
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Orchideomaniak
500p
500p

Post »

Dziękuję ;:1
Awatar użytkownika
-ewelina-
500p
500p
Od: 14 sie 2007, o 23:14

Post »

Orchideomaniak, następnych pięciuset życzę ;:109 baaa :!: tysięcy, milionów ;:112

Pozdrawiam,
Ewelina
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38

Post »

Gratuluję sreberka ;:80
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”