Kilka obserwacji; mają o wiele więcej szkółek
 , jedna w okolicach Tarnowskich Gór, powaliła mnie swoją wielkością i nasadzeniami przy samej drodze, niestety była zamknięta (ale wrócę tam !).. Druga rzecz - ale tam wiosna!!! Widać to wyraźnie, po przjejechaniu tych 550 km !
 , jedna w okolicach Tarnowskich Gór, powaliła mnie swoją wielkością i nasadzeniami przy samej drodze, niestety była zamknięta (ale wrócę tam !).. Druga rzecz - ale tam wiosna!!! Widać to wyraźnie, po przjejechaniu tych 550 km !   
 A potrzecie; trzeba czasami zostawić ogród, żeby po cichu sobie rósł.. Zajechałam dzisiaj, tylko by sprawdzić, czy wszystko ok.. ale pięknie wszystko ruszyło! Tym bardziej się cieszę, że jutro jeszcze urlopuję

Aha i pochwalę się na koniec; by umilić sobie trudy podróży, zajechałam do szkółki koło Olsztyna. Wychodziłam już, bo nic ciekawego nie znalazłam i wtedy dojrzałam perełkę - sporą doniczkę z budzącą się FUNKIĄ STILETTO za 5 zł!!

)
 ) )
 ) ..)
 ..)

Sądzę, że bardziej kocha mieczyki, a w tym ogródeczku namiętnie pieli, więc może za ten wielogodzinny tród tak jej się odwdzięczają.
 Sądzę, że bardziej kocha mieczyki, a w tym ogródeczku namiętnie pieli, więc może za ten wielogodzinny tród tak jej się odwdzięczają.

to Warmię jakoś pogoda oszczędza, pada sporo i jest w miarę ciepło, więc roślinki spokojnie mogą się rozwijać..
 to Warmię jakoś pogoda oszczędza, pada sporo i jest w miarę ciepło, więc roślinki spokojnie mogą się rozwijać..