Wyczytałam gdzieś na forum, o takich obrzeżach plastikowych, ja nic takiego nie dawałam i teraz boję się, że sknociłam robotę...aneczkkaa pisze:rivendel pisze:Aniu, a do to za obrzeże? To dekoracja czy ma na celu wzmocnienie rabaty?
Agnieszko wiesz co ja bym powiedziała tak że to jest oddzielenie rabaty od reszty poskudnej działkihehehe
Mój Azyl - aneczkkaa
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Wkrótceaneczkkaa pisze:No co ty czemu miałabyś sknocić ? Zawsze możesz coś zmienićAle nie wszyscy maja takie obrzeża ... jak komu pasuje ...
Powiedz mi moja droga kiedy pokażesz jakieś nowe fotki ?

Aniu, nad Bystrzycą cą cudowności, tylko wybierać! A o zakupach lepiej nic nie mów...
Wszystko chcę mieć, kartkę z listą zakupów już w portfelu noszę...
Codziennie mam nowe pomysły, dobrze, że Bystrzyca chociaż pod nosem...

Wszystko chcę mieć, kartkę z listą zakupów już w portfelu noszę...
Codziennie mam nowe pomysły, dobrze, że Bystrzyca chociaż pod nosem...
Agnieszko sknocić to nie sknociłaś, każdy robi jak mu pasuje. Wg mnie to obrzeże ładnie odgraniczy rabatę od trawnika, a i trawa nie będzie się pchać na rabaty..rivendel pisze:
Wyczytałam gdzieś na forum, o takich obrzeżach plastikowych, ja nic takiego nie dawałam i teraz boję się, że sknociłam robotę...
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj,
gratuluję postępu. Od pierwszej do ostatniej strony - niezły szok, nie ta sama działka. Bardzo mi się spodobała rabatka w kształcie kwiatu. I materiał obwódki. Jednak drewno to drewno, te plastikowe obrzeża to nie to samo, chociaż do niektórych celów nieocenione.
Pozdrawiam i życzę dalszego zapału do pracy.
gratuluję postępu. Od pierwszej do ostatniej strony - niezły szok, nie ta sama działka. Bardzo mi się spodobała rabatka w kształcie kwiatu. I materiał obwódki. Jednak drewno to drewno, te plastikowe obrzeża to nie to samo, chociaż do niektórych celów nieocenione.
Pozdrawiam i życzę dalszego zapału do pracy.
A ja nie kupiłam drewnianych bo impregnować mi się nie chce a takie "gołe" jest nieładne...
Głupia jestem
Przecież w założeniu było drewno i kamień 
Głupia jestem

kubanki Dzięki.
No tak zgadzam się drewno to drewno, ale jaki wydatek !!!
Fajnie że wpadłaś. Zaraz lecę do Ciebię.
Aguś Zawsze tak jest planujemy co innego i wychodzi też co innego hehee
Madziu Staramy się oj staramy. Lubie czasem wrócić do początku i zobaczyć zmiany. Niby nie dużo ale jak cieszy ....
Pozdrawiam Serdecznie a teraz lece pobuszować w waszych wątkach.
No tak zgadzam się drewno to drewno, ale jaki wydatek !!!
Fajnie że wpadłaś. Zaraz lecę do Ciebię.
Aguś Zawsze tak jest planujemy co innego i wychodzi też co innego hehee
Madziu Staramy się oj staramy. Lubie czasem wrócić do początku i zobaczyć zmiany. Niby nie dużo ale jak cieszy ....
Pozdrawiam Serdecznie a teraz lece pobuszować w waszych wątkach.