Kochana
Jagódko, nic z Agusią nie dmuchałyśmy - wszak na wirtualne prace byłyśmy umówione w różnych częściach Polski ;-) Jeżeli, już, to dmuchałyśmy za granicę ;-))
Nie martw się, ładna pogoda jeszcze będzie - zdążysz dokończyć, co zaplanowałaś.
Jak się miewa syn?
Różyczko, przykro mi, że pogoda się zepsuła! Ale jeszcze nic straconego - zapowiadają się ładne dni.
Bogusiu, miło że wpadłaś! Jakoś podświadomie czułam, że towarzyszysz nam w pracach i na wirtualnej kawie

Pogoda wczoraj do pewnego momentu bardzo dopisywała, a dziś jest jeszcze ładniej. Planuję w przyszłym tygodniu dokończyć to, co mi jeszcze zostało, i sezon zamykam ;-) Co dziś będziesz robić?
Aniu, cieszę się że wpadłaś! Powiedz kochana kiedy będziesz kopcować róże? Ja zamierzam dopiero przy pierwszych mrozach. Nie okrywam też niczego - jeszcze jest zbyt ciepło! Widzę, że krety wszędzie szaleją. Miłej niedzieli!
Julek, ja też będę dziś bimbać

Ależ jest pięknie, mówię Ci!
Ewuś, wstaw chociaż zdjęcie jabłecznika, proszę

Poprawiła Ci się pogoda?
Gosiu, fajnie że i Ty popracowałaś

Ja z kolei nie zostawiam zbyt wiele prac porządkowych na wiosnę - to, co mogę, robię jesienią. Rozchodniki nie wyglądały dobrze, bo się popokładały, więc wycięłam, choć kwiatostany oczywiście wciąż zachwycają. Trudno. To samo zrobiłam ze wszystkimi zasuszonymi naziemnymi częściami bylin. Wiosna, chcę wiosny!
Marysiu, Sara to pomocnik pierwsza klasa - w ogrodzie nie odstępuje na krok. Lubię jej towarzystwo ogromnie, chociaż czasem psoci nad wyraz ;-) Brzoza na pewno się odezwie! Miłej niedzieli!
Agusia, nawet nie wiesz, jak się cieszę, że popracowałyśmy i tyle udało się zrobić! Mam poczucie, że wiosna będzie mniej pracochłonna, dzięki temu, co teraz uporządkujemy. Najważniejsze, że cebulowe posadzone.
Ciasto niezwykle apetyczne i jakże miło było wypić razem wirtualną kawę, dogadzając sobie słodkościami. Do następnego razu! (w przyszłym tygodniu).
Małgosiu, dziś masz na pewno lepszą pogodę
Danusiu, jak dziś z aurą? U nas świeci cudne słońce, aż chce się żyć!
Miłej niedzieli wszystkim życzę!