Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Post »

Co za profesjonalna rozmowa, nic nie rozumiem :)
Jednak przesyłam buziaki i wracam poczytać i pooglądać :)
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Śliczne kropelki, byłam też w ogrodzie i myślałam że coś fotnę ale był silny wiatr i mi wszystkie strącił :cry:
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44

Post »

Cudnie tu - to mało. Ogród, jaki lubię . Normalny. I te wcinki w trawę - skąd ja to znam :wink: A naturę to Ty faktycznie uwieczniasz i to świetnie - zdjęcia zabójcze, no cudne ;:215 . Zgrany duet : Ty i Twój Nikon.
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02

Post »

:wit

Prześliczne te berberysy w kropelkach porannej rosy czy też deszczu ;:138
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aga ja nie wiem po co ty do jakiejś korporacji chcesz znowu....ja bym cie capła jako fotografa na już ;:303
Te berberysy kochana to czaaaad ;:172
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Witaj Aguś porannie.Coś pustawo robi się na forum,część zaprzyjaznionych wątków zawieszona na okres zimowy i jak tu doleżec do wiosny.Dzięki za zdjęcia,jak by przypadkowo coś wpadło ci jeszcze w oko do wiosny to byłabym wdzięczna.Na extradomie swojego czasu było tego mase ,a teraz kiedy szukam nic nie mogę znależc.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dzień dobry, Kochani! Cieszę się, że moje wczorajsze zdjęcia przypadły Wam do gustu ;:196
Fotografia to dla mnie czarna magia, z którą na co dzień się zmierzam - lubię mieć aparat pod ręką. Zdjęcia makro wychodzą mi nieźle, ale te z szerszą perspektywą wymagają ciągłej nauki. Samej mi nie wychodzi, ale kurs fotograficzny przede mną.

Doris, Marysiu, Iwonko, Tadziu - dzięki ;:167
Magorzatko, dziękuję że wpadłaś ;:196
Iwonko, witam Cię nowy gościu i dziękuję za tyle komplementów. Nie jestem pewna czy na wszystkie mój ogród zasługuje, ale jeśli piszesz, że jest 'normalny', to mnie to bardzo cieszy. Nie lubię zadęcia, bo jest synonimem pewnej sztuczności, a nie o to w obcowaniu z naturą chodzi. Miło mi, że moje próby uwieczniania przyrody znajdują Twoje uznanie. Ja i mój Nikon to faktycznie duet :)
Doris, korporacja korporacji nierówna... moja poprzednia firma była świetna i dobrze będę ją wspominać. Złe doświadczenia związane są tylko z nieodpowiednimi ludźmi, których spotkałam na swojej drodze, ale jak pisze Grażynka cytując Marka Twain'a 'unikam ludzi, którzy próbują pomniejszyć moje ambicje'. O poważniejszym zajęciu się fotografią pomyślę, gdy skończę odpowiedni kurs. Wtedy zobaczymy :)
Małgosiu, dzięki za odwiedziny. To chyba normalne, że o tej porze roku część wątków się zamyka - sama się nad tym zastanawiam. Nie każdy chce wspominać aż do wiosny, ale z drugiej strony pozwala to przetrwać długą zimę. Co do Twoich altanowych planów, to namawiałabym na drewno jednak... takie betonowe kolumny formalizują budowlę, a nie wiem, czy o to chodzi akurat w Twoim ogrodzie. Będę pamiętać o zdjęciach.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Mokry ale cieply dziendobry Agus :wit Mam pare zadan na dzisiaj i mam nadzieje, ze padac przestanie, chociaz ten deszcz jest potrzebny, bo u mnie sucho juz bylo straszliwie.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguś masz już w planach jakiś konkretny kurs? Ja ciągle nosze się z takim zamiarem w celu uporządkowania swojej dotychczasowej wiedzy. Nie wiem jednak czy jakiś podrzędny kurs jest warty czy jak już wybrać to Akademię Nikona?
Jak myślisz?
x-ag-a
---

Post »

Julek, u mnie nie pada, jest w miarę ciepło, widzę że brzózki lekko falują, więc jest nieco wietrznie. Mimo to, poza wstawieniem zakwasu na chleb, mam w planach sprawy ogrodowe także, i dziś muszą mi wyjść (ociągam się ostatnio nieprzyzwoicie). Tobie dobrego i nie przeciążaj się tylko! ;:196
Aga, ja mam w planach Akademię Nikona. Z zasady polegam na rzeczach sprawdzonych, a tu profesjonalizm gwarantowany. Muszę tylko wybrać kierunek warsztatów i zebrać fundusze, ale o tym jak już będę miała zatrudnienie. Na razie to tylko plany. Szkoda, że tak się wszystko potoczyło, bo pewnie byłabym już dawno po. Tobie polecam tą samą drogę, chociaż Twoje zdjęcia są tak dobre, że nie jestem przekonana, że musisz się aż tak szkolić :)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Aguś witaj!
Czy możesz mi powiedzieć z jakiego przepisu korzystasz piekąc chlebek? :D
Please... :D
Gratuluję decyzji o podjęciu kursu fotograficznego! To jest chyba w Twoim przypadku strzał w dziesiątkę ;:196 Pochwal się bliżej szczegółami.... :D
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
x-ag-a
---

Post »

Grażynko, witaj kochana ;:196
Podam Ci za chwilę stronę na pw... jaki upiekę jako pierwszy, jeszcze nie wiem :)
Akademia Nikona organizuje różnego rodzaju kursy i warsztaty fotograficzne... do wyboru do koloru, w zależności co najczęściej fotografujesz (dzieci, krajobrazy, dziką przyrodę czy np. kulinaria)... ja będę chciała wybrać co najmniej dwa tematy :) Szczegóły później, jak już będą konkrety.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Tak...też jestem zdania że jak postawić to na profesjonalizm i w grę wchodziłaby tylko Akademia Nikona.
Ceny jednak zabójcze a żeby pójść na kurs tematyczny trzeba przejść u nich podstawy.
Może kiedyś ;:224
x-ag-a
---

Post »

Aga, grunt to mieć plany, marzenia i stopniowo je realizować :)
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Twoje zdjęcia wprawiają mnie w zachwyt i ogólny opad szczęki :D Wiem, że nie w samym sprzęcie leży sukces, dlatego tym bardziej doceniam piękno przedstawianych obrazów. Też mam berberysy-wcale nie widać, że aż takie piękne ;:306 Cieszę się, że mogę do Ciebie zaglądać :D
Wczoraj późno wróciłam z pracy, mżyło, ale zdążyłam posadzić cebule z Lilypolu (z powodu wiecznego braku kasy na "rozpustę" kupiłam tylko kilka, więc szybko poszło). Mam pierwszego martagona i jeśli zechce ładnie rosnąć-posadzę następne :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”