. Ale się cieszę, że pomysł i wykonanie zyskały Twoją aprobatę. Róże już posadziłam, wiosną dosadzę może powojniki i że tak powiem dopieszczę całość wokół pergoli.
 . Ale się cieszę, że pomysł i wykonanie zyskały Twoją aprobatę. Róże już posadziłam, wiosną dosadzę może powojniki i że tak powiem dopieszczę całość wokół pergoli.Miłego dnia!

. Ale się cieszę, że pomysł i wykonanie zyskały Twoją aprobatę. Róże już posadziłam, wiosną dosadzę może powojniki i że tak powiem dopieszczę całość wokół pergoli.
 . Ale się cieszę, że pomysł i wykonanie zyskały Twoją aprobatę. Róże już posadziłam, wiosną dosadzę może powojniki i że tak powiem dopieszczę całość wokół pergoli. U Ciebie nie ma przypadkowych rozwiązań, a ja tym przemyślanym bardzo hołduję
 U Ciebie nie ma przypadkowych rozwiązań, a ja tym przemyślanym bardzo hołduję 

To wina celowej troche przeklamanej perspektywy dla dobra efektu. Architekci roznych branz i projektanci wnetrz stosuja ten trick dla uzyskania optycznego, pozytywnego efektu.Kasiaflo pisze:Dziękuję, jak dla mnie ogród na projekcie jest straasznie długi, natomiast na zdjęciach już tak nie wygląda. I tak jestem ciekawa jak wygląda z dalszej odległości bo z bliska całkiem nieźle się prezentuje.

i czytam co ciekawego w dalszej perspektywie planujesz.. ogród już wygląda fantastycznie! Pergola idealnie wpasuje się w otoczenie a jeszcze jak obrośnie różami...będzie bajecznie
  i czytam co ciekawego w dalszej perspektywie planujesz.. ogród już wygląda fantastycznie! Pergola idealnie wpasuje się w otoczenie a jeszcze jak obrośnie różami...będzie bajecznie  

Gosia dobre pytanieMargo2 pisze:Ciekawe, czy dotrwamy na forum do czasu kiedy drzewa w rzeczywistości będą takie same jak na projekcie
 . Mnie natomiast interesuje czy doczekam czasu kiedy stwierdzę i napisze na forum, że nie mam juz miejsca posadzić nowy krzaczek
 . Mnie natomiast interesuje czy doczekam czasu kiedy stwierdzę i napisze na forum, że nie mam juz miejsca posadzić nowy krzaczek  

) powoduje same zachwyty...... podziwiam każdy skrawek ogrodu, każdą budowlę, pergolkę, każdą dekorację.... podoba mi się po prostu wszystko
) powoduje same zachwyty...... podziwiam każdy skrawek ogrodu, każdą budowlę, pergolkę, każdą dekorację.... podoba mi się po prostu wszystko  

dziękuję Ci za wszystkie ciepłe słowa skierowane do mnie i mojego miejsca
 dziękuję Ci za wszystkie ciepłe słowa skierowane do mnie i mojego miejsca  

piękną masz pergole!!!
  piękną masz pergole!!!   domowej roboty?
  domowej roboty?

i serdecznie Cię pozdrawiam..
 i serdecznie Cię pozdrawiam..