Postaram się, żeby dorosłe miały mniej niż 15 stopni...

No.... większe chyba niż moje... I takie śliczniutkieturpis pisze:Onectica - tak, na początku postu są daty siewów. Za małe? Za duże?

Szukam aktualnie odpowiedniego miejsca na zimowanie. Podczas mojej 3-tygodniowej nieobecności wszystko na balkonie się pokurczyło. Tak ma być, prawda?
  Szukam aktualnie odpowiedniego miejsca na zimowanie. Podczas mojej 3-tygodniowej nieobecności wszystko na balkonie się pokurczyło. Tak ma być, prawda?   

Marzenia trzeba spełniać, pewnie, tylko z ciekawości zapytam - gdzie Ty to trzymasz?
 Marzenia trzeba spełniać, pewnie, tylko z ciekawości zapytam - gdzie Ty to trzymasz? 

A moje nawet sie trzymająturpis pisze:Onectica - wiesz, że tych lofek, które kupiłem od tego samego pana co Ty na alledrogo jeszcze nie wysiałem? Przyszły jakieś 3 miesiące po zamówieniu, bo nie mogłem się z człowiekiem dogadać. Ma u mnie minusa...
 w moim wątku jakiś czas temu nawet wkleiłam fotki.
 w moim wątku jakiś czas temu nawet wkleiłam fotki.
 Onectica - a może Ty masz ochotę wysiać sobie trwałe podkładki w postaci T. pasacana? Pierwsze boje z wysiewami masz za sobą, czas na kombinacje ze szczepieniami.
 Onectica - a może Ty masz ochotę wysiać sobie trwałe podkładki w postaci T. pasacana? Pierwsze boje z wysiewami masz za sobą, czas na kombinacje ze szczepieniami.  

Previcur ostatnio pomaga, kilka wypadło. :/
 Previcur ostatnio pomaga, kilka wypadło. :/ ) i S. coryne wyglądały dzisiaj:
 ) i S. coryne wyglądały dzisiaj: 

Niestety szklarnie są w zimie niedostępne dla zwiedzających.
 Niestety szklarnie są w zimie niedostępne dla zwiedzających. 

Mrówki też fajne
 Mrówki też fajne