Witam w deszczowy czwartek! Wszystkie moje plany ogrodowe wzięły w łeb, ale... jutro też jest dzień... może weekend będzie przyjemniejszy?
Zrobiłam obchód z Sarą, uwieczniłam kilka jesiennych impresji, zebrałam cztery maślaki do jajecznicy i wystarczy na dziś aktywności na zewnątrz. Pogoda bardzo senna, smętna, barowa.
Aguś, korzenie są dyskretnie połączone drucikiem i całkiem solidnie się trzymają. Przyznam, że taka naturalna dekoracja bardzo fajnie podkreśla jesienne kwiaty. Dzięki za miłe słowo!
Marzko, wydaje mi się, że do otoczenia Twojego domu tylko takie naturalne ozdoby pasują! Masz wokoło dużo drzew, więc spokojnie znajdziesz coś właściwego do dekoracji ganku. Miłego dnia!
Dorotko, cieszę się z Twoich odwiedzin! Bardzo chciałam podziałać dziś w ogrodzie, bo pracy mam huk, ale niestety aura nie dopisała i świat oglądam póki co przez szybę. Może po południu trochę się przejaśni i będę mogła nieco popracować. Póki co, czeka na mnie sterta prania, a ja patrzę na nią wilkiem ;-)
Jesienne klimaty lubię bardzo, podobnie jak Ty. Szkoda, że zaraz po tej kolorowej porze roku nie następuje od razu wiosna... byłoby cudownie, nie uważasz? Wpadnę zaraz do Ciebie, bo już wypadłam z obiegu i nie wiem, co słychać w Twoim ogrodzie
Asiu, witaj czwartkowo! W stolicy może nie leje, ale nieprzyjemnie pada i nawet w kurtce przeciwdeszczowej nie bardzo da się pracować w ogrodzie. Szkoda, ale podobnie jak Ty, liczę na słoneczny weekend. Pozdrawiam również!
Bogna, ano z ogrodu nici... żałuję! Stroik wypatrzyłam w Podkowie Leśnej... ciekawam, czy znasz to miejsce, do którego czasami jeżdżę. Mają cudownie zaaranżowaną kwiaciarnię - chociaż to zbyt wąskie określenie ich działalności...
Za kciuki nie dziękuję - bardzo się przydadzą! Rozmawiałyśmy o tym nie raz, że bez zajęcia ciężko na dłuższą metę... ja już chciałabym się czemuś poświęcić. We wrześniu się ruszyło, więc jeśli już jest ten właściwy dla Ciebie czas, to szukaj
Marysiu, bardzo się cieszę że stroik przypadł Ci do gustu... takie naturalne akcenty mają swój niewątpliwy urok.
Gosiu, czemu zdjęcia się nie otwierają? Kłopot z przeglądarką czy to u mnie coś szwankuje? Zapraszam wieczorem
Dzisiejszy świat w deszczu: