Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Post »

Agnieszko, berberysy to moi faworyci w siedlisku. Będę ich nabywać więcej i więcej.
Zdrowiej kochana, bo maluje nam się prawdziwa złota polska jesień. Zapraszam na spacer u mnie ;:196
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kochani, wybaczcie, że napiszę jedynie ogólnie, ale narobiłam sobie zaległości w odpisywaniu na Wasze przemiłe wpisy i mam za swoje :oops:
Czuję się znacznie lepiej... leki i wczorajsza dodatkowa wizyta u lekarza prawie postawiły mnie na nogi i mogę znowu zmagać się z codziennością :)

Mamy dziś piękny dzień jesieni, obfitujący w czyste niebo, słońce, kolory oraz utrzymującą się rosę na trawie... Gdyby nie obowiązki, poświęciłabym ten dzień w całości ogrodowi, bo mam trochę planów i na przesadzanie bylin i na sadzenie cebulowych. Mam nadzieję, że czwartek będzie równie piękny i będę mogła spokojnie zrealizować swoje założenia.

Tymczasem pozdrawiam każdego z Was ciepło i chryzantemowo!
Obrazek
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Bajerancka osłonka na chryzantemy :D Pogody szczere zazdroszczę, bo u mnie znów pada od rana.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aga przepiękna chryzantema, uwielbiam je ...... i piękny wianuszek z korzeni, w którym stoi donica ;:138
Awatar użytkownika
manenka71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sty 2011, o 11:45

Post »

jestem i ja ,mam nadrabiania w TWoim ogrodzie, idę popatrzeć
Pozdrawiam Marzena
Mój ogród Mój ogród cz.2
x-ag-a
---

Post »

Ewo, cieszę się, że i Tobie się spodobał! stroik jest bardzo prosty, ale w tej prostocie ujmujący ;:167
Aguś, chryzantemki będą bordowe, a jak wiesz, mam szczególną słabość do purpur... mam nadzieję, że będą długo i pięknie kwitły! Kusi mnie, żeby kupić jeszcze rdzawo-rude ;:167
Manenko, witam serdecznie i zapraszam! :)
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Dobrze, że już czujesz się lepeij. Teraz strasznie duzo ludzi choruje.
Niestety zdjęcia mi sie nie otwierają i nie mogę nacieszyć oczu twoimi ogordowymi widokami.
Wpadnę kiedy indziej
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Agnieszko pochwaliłam na wyspie , chwalę i tu inwencję twórczą - bardzo mi się to podoba, ale mam zamiar coś podobnego zrobić tylko w innym miejscu :oops:
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Dzień dobry Aga, dziś chyba nici z ogrodu niestety.
Stroik z chryzantemami przepiękny, sama go zrobiłaś ;:oj ? Bardzo ładny i taki inny niż wszystkie. Trzymam kciuki za kolejne etapy rozmów, ja też muszę się zebrać do szukania roboty. O ile wiosną i latem w domku jest super, to jesienią i zimą troszkę smutno i nudnawo.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Hej :wit , czytam że w stolicy też leje? Mam nadzieję, że do weekendu pogoda się poprawi...
Pozdrawiam cieplutko i słonecznie (a co!).
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

Agunia, zagubiałam się totalnie, ale już jestem ;:196
Piekne jesienne klimaty prezentujesz. I ja w tym roku skusiałam się na marcinki - chryzantemy straciłam taj zimy, własciwie nie wiem dlaczego :?
Kocvham jesień, mimo że po miej nadchodzi ta paskudna.... ale zanim to nastapi jest tak pieknie. Orgia ciepłych kolorów, nastrojowe swiatło. mgliste poranki. Miejmy nadzieje, ze słoneczne, jesienne dni jeszcez przed nami. Ponoc weekend ma być ładny. Oby bo planuję sadzić cebulowe a mam ich sporo.
Ty działasz dziś w ogrodzie?
Miłego dnia ;:196
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Agnieszko, a ja właśnie mam kupkę korzeni, moje sobie coś podobnego ukręcę. Lubię takie naturalne dodatki w ogrodzie.
Miłego dnia
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Aga przepięknie udekorowałaś ganek . Bardzo mi się podoba .
Chryzantemka w osłonce z korzeni mistrzostwo świata .
Czym połączone są te korzonki ?
x-ag-a
---

Post »

Witam w deszczowy czwartek! Wszystkie moje plany ogrodowe wzięły w łeb, ale... jutro też jest dzień... może weekend będzie przyjemniejszy?

Zrobiłam obchód z Sarą, uwieczniłam kilka jesiennych impresji, zebrałam cztery maślaki do jajecznicy i wystarczy na dziś aktywności na zewnątrz. Pogoda bardzo senna, smętna, barowa.

Aguś, korzenie są dyskretnie połączone drucikiem i całkiem solidnie się trzymają. Przyznam, że taka naturalna dekoracja bardzo fajnie podkreśla jesienne kwiaty. Dzięki za miłe słowo!
Marzko, wydaje mi się, że do otoczenia Twojego domu tylko takie naturalne ozdoby pasują! Masz wokoło dużo drzew, więc spokojnie znajdziesz coś właściwego do dekoracji ganku. Miłego dnia!
Dorotko, cieszę się z Twoich odwiedzin! Bardzo chciałam podziałać dziś w ogrodzie, bo pracy mam huk, ale niestety aura nie dopisała i świat oglądam póki co przez szybę. Może po południu trochę się przejaśni i będę mogła nieco popracować. Póki co, czeka na mnie sterta prania, a ja patrzę na nią wilkiem ;-)
Jesienne klimaty lubię bardzo, podobnie jak Ty. Szkoda, że zaraz po tej kolorowej porze roku nie następuje od razu wiosna... byłoby cudownie, nie uważasz? Wpadnę zaraz do Ciebie, bo już wypadłam z obiegu i nie wiem, co słychać w Twoim ogrodzie ;:196
Asiu, witaj czwartkowo! W stolicy może nie leje, ale nieprzyjemnie pada i nawet w kurtce przeciwdeszczowej nie bardzo da się pracować w ogrodzie. Szkoda, ale podobnie jak Ty, liczę na słoneczny weekend. Pozdrawiam również! ;:168
Bogna, ano z ogrodu nici... żałuję! Stroik wypatrzyłam w Podkowie Leśnej... ciekawam, czy znasz to miejsce, do którego czasami jeżdżę. Mają cudownie zaaranżowaną kwiaciarnię - chociaż to zbyt wąskie określenie ich działalności...
Za kciuki nie dziękuję - bardzo się przydadzą! Rozmawiałyśmy o tym nie raz, że bez zajęcia ciężko na dłuższą metę... ja już chciałabym się czemuś poświęcić. We wrześniu się ruszyło, więc jeśli już jest ten właściwy dla Ciebie czas, to szukaj :)
Marysiu, bardzo się cieszę że stroik przypadł Ci do gustu... takie naturalne akcenty mają swój niewątpliwy urok.
Gosiu, czemu zdjęcia się nie otwierają? Kłopot z przeglądarką czy to u mnie coś szwankuje? Zapraszam wieczorem :)

Dzisiejszy świat w deszczu:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

jej kocham te kropelki deszczu na roślinach ;:167
właśnie przestało padać i mam nadzieję, że uda się choć na chwilkę wyskoczyć na działkę by zobaczyć co i jak :D
no i muszę świniakom jedzenie przynieść bo mnie zjedzą ;:306
miłego dnia Aguś ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”