Witam wszystkich serdecznie
Ciszę się, ze mnie odwiedzacie i to tak licznie.....
Czytałam wszystkie wpisy i było mi bardzo miło
Ostatni tydzień spędziłam bardzo pracowicie i czasu wolnego nie było zbyt dużo, dlatego nie odpisywałam na bieżąco - chociaż przedtem czekałam na Wasze odwiedzinki z niecierpliwością... ale tak to już jest...
Przyszły tydzień zapowiada się podobnie więc dziś pokaże nieco roślinek.... i chociaż na dworze jest cudownie jakoś lepiej mi dziś w domu.
Dostałam sporo nowości ? nowości w sensie dla mnie nowości, bo dla ?starych? Forumowiczów to pewnie najzwyklejsze zwyklaczki....
A na początek :
Marzenko (manenka71) ? witam Cię po długim czasie

Dziękuję za miłe słowa, cieszę się, że wpadłaś. Pozdrawiam.
Justynko (justus27) ? dziękuję za pochwałę dla Pelasiek
Zgadza się, to drugie to Eszynantus, jeszcze go dziś pokarzę.... bo on dalej kwitnie....
Dorotko (Malachitek) ? witaj kochana w moim wątku

Cieszę się ogromnie, że spodobały się Tobie moje kwiatuszki a puszki... tak, tak... ile razy już uratowały mnie z opresji... Nowe roślinki czekały a tu doniczek brak... a puszka zawsze się jakaś znajdzie... Pozdrawiam
Agatko ? dziękuję za miłe słowa i za to, że jesteś wciąż i nieustannie moim stałym gościem
Ciągle jeszcze zachwycam się Pelargoniami ? nadal ładnie kwitną.
Biała bardzo ładnie wygląda z ulicy, od razu rzuca się w oczy
Ta różowa, ma śliczny delikatny odcień a jej pojedyncze kwiatki są wręcz idealnie piękne.
Ta w kolorze różu ?majtkowego? ... ładnie mi współgra z Werbenką a przecież sadząc je nie znałam jeszcze ich kolorów.
Siostra nie zrobiła zdjęć swoich Pelargonii (zabiegana bidulka) ale mówiła o jakiś białych z żółtym środkiem...

normalnie ciekawość mnie zżera a ona wyjechała sobie teraz na wczasy... muszę wytrzymać do jej powrotu...
Buziaki
Agatko
Aniu (anym) ? oj zamęczę, zamęczę...

Nie wiem, czy moje kwiatuchy są ładne ale rosną, kwitną, więc i cieszą .
Dziękuję Aniu za dobre słowo i również życzę Tobie miłego tygodnia.
Aniu (Anulka0207) ? jak mi miło, że wpadłaś do mojego wątku a to że się Tobie on spodobał to już w ogóle radość do samego nieba
Tyle ciepłych słów... muszę uważać aby mi się w głowie nie poprzewracało...
Aniu, zachęcam Cię do założenia swoje własnego wątku.
Chętnie obejrzę Twoje roślinki.
Pozdrawiam cieplutko i jeszcze raz dziękuję za miłe słowa.
Ewuniu (eva) ? mi także podoba się ten jasny róż pelargonii, szczególnie gdy się przyjrzeć jego pojedynczym kwiatkom ? widać wtedy jego biały środek ... niby to takie zwykłe a jednak piękne
A Eszynantusa mam pierwszy raz i wszelkie zabiegi przy nim wykonywałam intuicyjne.
Rozłaził się na boki ? to go związałam
Mdlał mi ? więc dostał poidełko
Ktoś mi powiedział, że ładnie kwitnie ? to dałam mu trochę nawozu na kwitnienie.
Efekt przerósł moje oczekiwania, skubaniec kwitnie dalej i nie zrzucił do tej pory ani jednego kwiatka a z ziemi wychodzą trzy nowe pędy.... ten kwiat ma chyba ADHD....
Pozdrowionka Ewciu i dziękuję za odwiedziny.
Arku (Arkadius121) ? witam Cię gorąco po długim czasie
Podróżowałeś pewnie troszeczkę... ach... zazdroszczę Ci tego....
Ja w tym roku nie wybrałam się nigdzie z różnistych powodów ale ciągnie mnie w świat, oj ciągnie ....
Dziękuję, za słowa uznania i do zobaczenia w Twoim wątku... może pokażesz jakieś nowe kolaże.... Pozdrawiam gorąco.
Kasiu (katharos) ? dziękuję za mile słowo dla moich Pelargonii
Już myślałam, że tylko ja widzę ich piękno i dlatego bardzo się cieszę, że są osoby, które dostrzegają urok również w tych niby zwykłych, prostych kwiatkach

Jeśli na wiosnę zapragniesz zaprzyjaźnić się z którymiś z nich to chętnie podeślę parę sztuk lub dam namiary na bezpośrednie źródło tych ?najzwyklejszych piękności? - czyli
Agatkę. Buziaki
A zdjęcia nowych kwiatków wstawię za chwilę w następnym poście. Zapraszam