Śliczne widoczki z ogrodu wstawiłaś .

zapraszam serdecznie.... a Ty masz swój wątek???
 zapraszam serdecznie.... a Ty masz swój wątek??? Mam nadzieję, że spacerek sprawi Ci przyjemność
  Mam nadzieję, że spacerek sprawi Ci przyjemność   
  Ciesze się, że nie zawiodłaś się i zapraszam serdecznie
  Ciesze się, że nie zawiodłaś się i zapraszam serdecznie   

a może zrewanżuję Ci się białym floksikiem z różowym oczkiem, bo mam sadzoneczkę, którą mogę wykopać bez naruszania całej kępy???
  a może zrewanżuję Ci się białym floksikiem z różowym oczkiem, bo mam sadzoneczkę, którą mogę wykopać bez naruszania całej kępy???  
  Twój ogród nie musi czekać kilku lat, żeby był piękny.... on piękny jest cały czas.....
  Twój ogród nie musi czekać kilku lat, żeby był piękny.... on piękny jest cały czas..... 

Strasznie żałuję, że jak przyjedziecie, to już nie będą kwitły ani lilie, ani liliowce, nie będzie już kolorków.....
  Strasznie żałuję, że jak przyjedziecie, to już nie będą kwitły ani lilie, ani liliowce, nie będzie już kolorków.....   
  Zapraszam jak najczęściej
 Zapraszam jak najczęściej  

po niedzieli ma być chłodniej to wyślę, tylko podasz adres na pw. a ja podam Tobie
 po niedzieli ma być chłodniej to wyślę, tylko podasz adres na pw. a ja podam Tobie 

Kolejna część
 Kolejna część   i do tego już 3 strony. Dobrze, że dziś zajrzałam na FO.
  i do tego już 3 strony. Dobrze, że dziś zajrzałam na FO. 

Mój dziś podlał deszcz (cieszyłem się jak dziecko!)
 Mój dziś podlał deszcz (cieszyłem się jak dziecko!)

Ja też uwielbiam odwiedzać inne ogródki
  Ja też uwielbiam odwiedzać inne ogródki   

Bardzo się cieszę, że zaglądasz do mnie......
 Bardzo się cieszę, że zaglądasz do mnie...... Ja często słodzę
  Ja często słodzę   ale zawsze płynie to z głębi mojego serca i jak coś mnie zachwyca, to nie umiem tego nie powiedzieć..... już taka wylewna jest moja natura
  ale zawsze płynie to z głębi mojego serca i jak coś mnie zachwyca, to nie umiem tego nie powiedzieć..... już taka wylewna jest moja natura   

mam do węża podłączoną końcówkę rozpryskującą wodę dookoła i po prostu co 30-40 min chodzę i przesuwam ją dalej..... i ogródek podlewa się sam
  mam do węża podłączoną końcówkę rozpryskującą wodę dookoła i po prostu co 30-40 min chodzę i przesuwam ją dalej..... i ogródek podlewa się sam  

.... mam nadzieję, że i do mnie wreszcie dotrze.....
 .... mam nadzieję, że i do mnie wreszcie dotrze.....