Kasiu bardzo się cieszę, że lubisz spacerować moimi krętymi ścieżkami i serdecznie zapraszam jak najczęściej
Jolu cieszę się bardzo, że jesteś
Madziu mój ogródek zawsze czeka na Ciebie
Giniu ależ miłe słowa.... dziękuję Ci bardzo, aż mi się ciepło na serduszku zrobiło

zapraszam serdecznie.... a Ty masz swój wątek???
Wandziu witaj kochana

Mam nadzieję, że spacerek sprawi Ci przyjemność
Kruszynko witaj w moim ogródku

Ciesze się, że nie zawiodłaś się i zapraszam serdecznie
Danusiu będzie i kawka a nawet świeżutki torcik Pavlowej z brzoskwinką..... siadaj na huśtawce, już niosę
Iwonko 0042bardzo chętnie

a może zrewanżuję Ci się białym floksikiem z różowym oczkiem, bo mam sadzoneczkę, którą mogę wykopać bez naruszania całej kępy???
Iwonko zapraszam bardzo na wędrówkę wśród morza barw, póki jeszcze jest
Iwonko 1311 może już od piątku pojawią się deszcze..... tak obiecują prognozy..... oby to się sprawdziło, bo już trudno wytrzymać i nam i naszym roślinkom.....
Aniu dziękuję za tak miłe słowa..... nawet nie wiesz jak mi się zrobiło cieplutko na serduszku

Twój ogród nie musi czekać kilku lat, żeby był piękny.... on piękny jest cały czas.....
Majeczko ciesze się, że jesteś i dziękuję za miłe słowa
Świetnie, że zamówiłaś lilijki..... ja tak je kocham, ale już nic nie mogę posadzić.... nie wcisnę nawet dodatkowej odmiany
Tajeczko witaj kochana w moim ogródku.... a mam nadzieję, ze lada chwila powitam Cię w realnym ogródku

Strasznie żałuję, że jak przyjedziecie, to już nie będą kwitły ani lilie, ani liliowce, nie będzie już kolorków.....
Różyczko witaj, jak miło , że do mnie zajrzałaś

Zapraszam jak najczęściej