Śliczne widoczki z ogrodu wstawiłaś .
Ogródek AGNESS
- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Agniesiu wpisuję się w nowym wątku .
- roza333

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wpisuję się w nowym wątku i podziwiam piękne kwiaty 
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Kasiu bardzo się cieszę, że lubisz spacerować moimi krętymi ścieżkami i serdecznie zapraszam jak najczęściej
Jolu cieszę się bardzo, że jesteś
Madziu mój ogródek zawsze czeka na Ciebie
Giniu ależ miłe słowa.... dziękuję Ci bardzo, aż mi się ciepło na serduszku zrobiło
zapraszam serdecznie.... a Ty masz swój wątek???
Wandziu witaj kochana
Mam nadzieję, że spacerek sprawi Ci przyjemność
Kruszynko witaj w moim ogródku
Ciesze się, że nie zawiodłaś się i zapraszam serdecznie
Danusiu będzie i kawka a nawet świeżutki torcik Pavlowej z brzoskwinką..... siadaj na huśtawce, już niosę
Iwonko 0042bardzo chętnie
a może zrewanżuję Ci się białym floksikiem z różowym oczkiem, bo mam sadzoneczkę, którą mogę wykopać bez naruszania całej kępy???
Iwonko zapraszam bardzo na wędrówkę wśród morza barw, póki jeszcze jest
Iwonko 1311 może już od piątku pojawią się deszcze..... tak obiecują prognozy..... oby to się sprawdziło, bo już trudno wytrzymać i nam i naszym roślinkom.....
Aniu dziękuję za tak miłe słowa..... nawet nie wiesz jak mi się zrobiło cieplutko na serduszku
Twój ogród nie musi czekać kilku lat, żeby był piękny.... on piękny jest cały czas.....
Majeczko ciesze się, że jesteś i dziękuję za miłe słowa
Świetnie, że zamówiłaś lilijki..... ja tak je kocham, ale już nic nie mogę posadzić.... nie wcisnę nawet dodatkowej odmiany
Tajeczko witaj kochana w moim ogródku.... a mam nadzieję, ze lada chwila powitam Cię w realnym ogródku
Strasznie żałuję, że jak przyjedziecie, to już nie będą kwitły ani lilie, ani liliowce, nie będzie już kolorków.....
Różyczko witaj, jak miło , że do mnie zajrzałaś
Zapraszam jak najczęściej 
Jolu cieszę się bardzo, że jesteś
Madziu mój ogródek zawsze czeka na Ciebie
Giniu ależ miłe słowa.... dziękuję Ci bardzo, aż mi się ciepło na serduszku zrobiło
Wandziu witaj kochana
Kruszynko witaj w moim ogródku
Danusiu będzie i kawka a nawet świeżutki torcik Pavlowej z brzoskwinką..... siadaj na huśtawce, już niosę
Iwonko 0042bardzo chętnie
Iwonko zapraszam bardzo na wędrówkę wśród morza barw, póki jeszcze jest
Iwonko 1311 może już od piątku pojawią się deszcze..... tak obiecują prognozy..... oby to się sprawdziło, bo już trudno wytrzymać i nam i naszym roślinkom.....
Aniu dziękuję za tak miłe słowa..... nawet nie wiesz jak mi się zrobiło cieplutko na serduszku
Majeczko ciesze się, że jesteś i dziękuję za miłe słowa
Świetnie, że zamówiłaś lilijki..... ja tak je kocham, ale już nic nie mogę posadzić.... nie wcisnę nawet dodatkowej odmiany
Tajeczko witaj kochana w moim ogródku.... a mam nadzieję, ze lada chwila powitam Cię w realnym ogródku
Różyczko witaj, jak miło , że do mnie zajrzałaś
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
O widzisz, to super
po niedzieli ma być chłodniej to wyślę, tylko podasz adres na pw. a ja podam Tobie 
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu siedzimy w Lublinie ze względu na Adasia, gdyż na wsi do domu nie da się zapędzić, a upały straszliwe . 
-
lublinianka
- 200p

- Od: 18 kwie 2013, o 20:28
AGNESS, nie może mnie tu nie być 

-
Ginia
- 100p

- Od: 19 lut 2010, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko, nie mam swojego wątku. Ja to jestem taki erotoman-ogrodnik, lubię podglądać ładne ogrody forumowiczów 
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
No nie wierzę
Kolejna część
i do tego już 3 strony. Dobrze, że dziś zajrzałam na FO.
Twojego ogródka nie chciałabym zgubić w gąszczu innych. Przecież jestem wierną czytelniczką i podglądaczką od początku.
Twojego ogródka nie chciałabym zgubić w gąszczu innych. Przecież jestem wierną czytelniczką i podglądaczką od początku.
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Witaj Agnieszko - wieczorową porą , nareszcie można odetchnąć od upału po wieczornym podlewaniu ... 
- slotys

- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Aguś i ja odwiedzam Cię w nowej części wątku . Ogród po prostu jak z bajki ...cudowny, tajemniczy...
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Agnieszko, nie lubię nadmiernego słodzenia ale oglądając zdjęcia Twojego ogrodu - po prostu szczęka opada
I spodobało mi się to określenie "ogród podlewa się"
Mój dziś podlał deszcz (cieszyłem się jak dziecko!)
I spodobało mi się to określenie "ogród podlewa się"
- AGNESS

Iwonko więc jesteśmy umówione
Tajeczko faktycznie gorąco jest straszni i to może być niebezpieczne dla dzieciaczka, który w domu nie usiedzi i biega w taki upał.... bardzo łatwo odwodnić się.... Ale mam nadzieję, że jak się ochłodzi, to zjedziecie na wieś
Lublinianko witaj, cieszę się, że jesteś i zapraszam gdy tylko masz ochotę
Giniu fajnie tak powędrować po różnych ogródkach, kwiaty bardzo często podobne, ale każdy ogród całkiem inny i każdy w jakiś sposób odzwierciedla właściciela
Ja też uwielbiam odwiedzać inne ogródki
Olgo dobry wieczór.... cieszę się bardzo, że jesteś
Izuś nie może Ciebie u mnie zabraknąć, byłoby mi bardzo żal.... bardzo się cieszę, że zaglądasz
Maryniu faktycznie wieczory są rześkie i niesamowicie przyjemne.... prawdziwym relaksem jest teraz pobyt na dworze
Małgosiu bardzo dziękuję Ci za takie cieplutkie słowa, naprawdę jest mi niesamowicie miło
Bardzo się cieszę, że zaglądasz do mnie......
Jacku nawet nie wiesz jaką radość sprawiły mi Twoje słowa, jest mi niezmiernie miło, że tak pozytywnie odbierasz mój ogródek, że Ci się podoba.... dziękuję
Ja często słodzę
ale zawsze płynie to z głębi mojego serca i jak coś mnie zachwyca, to nie umiem tego nie powiedzieć..... już taka wylewna jest moja natura
To, że mój ogródek się podlewa, to najszczersza prawda
mam do węża podłączoną końcówkę rozpryskującą wodę dookoła i po prostu co 30-40 min chodzę i przesuwam ją dalej..... i ogródek podlewa się sam 
A deszczu naprawdę zazdroszczę
.... mam nadzieję, że i do mnie wreszcie dotrze.....
Tajeczko faktycznie gorąco jest straszni i to może być niebezpieczne dla dzieciaczka, który w domu nie usiedzi i biega w taki upał.... bardzo łatwo odwodnić się.... Ale mam nadzieję, że jak się ochłodzi, to zjedziecie na wieś
Lublinianko witaj, cieszę się, że jesteś i zapraszam gdy tylko masz ochotę
Giniu fajnie tak powędrować po różnych ogródkach, kwiaty bardzo często podobne, ale każdy ogród całkiem inny i każdy w jakiś sposób odzwierciedla właściciela
Olgo dobry wieczór.... cieszę się bardzo, że jesteś
Izuś nie może Ciebie u mnie zabraknąć, byłoby mi bardzo żal.... bardzo się cieszę, że zaglądasz
Maryniu faktycznie wieczory są rześkie i niesamowicie przyjemne.... prawdziwym relaksem jest teraz pobyt na dworze
Małgosiu bardzo dziękuję Ci za takie cieplutkie słowa, naprawdę jest mi niesamowicie miło
Jacku nawet nie wiesz jaką radość sprawiły mi Twoje słowa, jest mi niezmiernie miło, że tak pozytywnie odbierasz mój ogródek, że Ci się podoba.... dziękuję
To, że mój ogródek się podlewa, to najszczersza prawda
A deszczu naprawdę zazdroszczę
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
I ja dołączam do bywalców Twojego wątku.
U mnie niestety upał trwa nadal, podlewanie niestety nic nie da, bo paruje wszystko w momencie.
Wcale się nie dziwię, że Jacek cieszył się z deszczyku.
Tez bym skakała z radości
U mnie niestety upał trwa nadal, podlewanie niestety nic nie da, bo paruje wszystko w momencie.
Wcale się nie dziwię, że Jacek cieszył się z deszczyku.
Tez bym skakała z radości
- AGNESS

Małgosiu u mnie podobna sytuacja..... doszłam do wniosku, że lepiej jest podlać bardzo obficie co np 3ci dzień, niż codziennie słabiej..... Ja włączam podlewanie i woda się leje w każdym miejscu przez około 30-40 min..... gdy przesuwam węża to jest tak mokro, że chodzę po trawie jak po nasączonej gąbce..... podlewanie trwa od około 15.00 do 23.00 i tak podlewa się jednego dnia pół ogrodu, a drugiego pozostałe pół.....
O deszczu i ja marzę......
O deszczu i ja marzę......