Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Moja działka

Post »

rydnor pisze:Krzysiu;te fotki zabytków zrobiłem,gdy wracaliśmy z fontanny.Stare miasto ma ich b. dużo.W sezonie na brak turystów,Toruń nie narzeka.Chociaż ja mieszkam w sródmieściu i do miasta mam 15 minut piechotą,czyli nie daleko.Moja dzielnica nazywa się Mokre.
Kaśka_ oczywiście fontanna,to frajda dla dzieci,szczególnie w upał.Ale warto to zobaczyć, tylko po drodze,bo specjalnie z Rybnika jechać,chyba że nad morze,zapraszam.Serdeczne pozdrowienia Ryszard Obrazek
No ja się nie dziwię że turystów tam nie brak. Ładnie to wszystko wygląda. Park też rewelacyjny. Mówisz do ogrodu botanicznego się wybierasz? Ja też i chyba to zrobię prędzej niż myślę i w ten wekend. Chyba :)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka

Post »

Jestem ciekaw co Krzysiu,przyniesiesz z ogrodu botanicznego,bo ja chyba nasz odwiedzę w niedzielę.Wczoraj byliśmy na działce,upał nie daje nic robić.Dopiero po 17.00 można było z czymś ruszyć.No i do 21.00 lałem wodę.Wszystko chce pić.Wkleję parę fotek z działki. Obrazek Obrazek Obrazek [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/61c ... 82855.html]Obrazek[/UR
Zwróć uwagę na różę,kwiat jeden a w środku,dwa małe.Sliwy to Ulena,zaczyna dojrzewać,i winogrono.Pozdrawiam.Ryszard
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

O faktycznie róża jest piękna Coś wcześnie dzisiaj jesteś hehehehe A z tego co wiem to koło ogrodu jest sklepik więc jakiś nowy nabytek pewnie sobie sprawie, jak nie teraz to w następne dni wolne. hehehehe A działka to Twoja zawsze taka soczyście zielona pewnie zalewasz ją dużą ilością wody. Ale jaki efekt :lol: Kichać rachunki :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Udało mi się,chociaż raz szybciej siąść do kompa.Podlać musiałem, bo było sucho i dzisiaj,nie jechaliśmy na działkę.W tym roku na wiosnę,musieliśmy,zakładać licznik wody,dotychczas był ryczałt.Myślę,że nie będzie źle.Ile stopni w Katowicach?Może coś wkleję. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ten park albo na fotografiach,
się taki wielki wydaje, albo
faktycznie tak jest. Temperatury
są u nas strasznie wysokie,
na pewno ponad 30 stopni, a teraz
jakieś takie ochłodzenie przyszło
i nawet chmurki się pokazały.
Czy ten ogród botaniczny
gdzie jedziesz ma stronę www
:?: :)
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

Witaj dzięki za ciepłe słowa działka się osusza a my dalej pracujemy mamy duże plany co do działki a forumowicze podnieśli nas na duchu i to nam dodało sił . Działeczke masz fajną mnie jeszcze dużo brakuje ,byłam kiedyś oglądać fontanny ale nie wiedziałam że tam taki fajny park
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Krzysiu;park jest naprawdę duży,można pochodzić,pojeździć rowerem,chociaż wydaje mi się,że za moich czasów,park był lepiej utrzymany,ale to może moja ocena.
Podaję Ci adres; www.zoo.torun.pl.Sam sobie przeglądnąłem,jednak to nie to samo,co zobaczyć samemu.Spróbuję przesłać plan-mapkę,tylko nie wiem jak wyjdzie.I bizona z tego zoo. U nas też ok.30 stopni.Pozdrawiam Ryszard.
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Zosiu;bardzo się cieszę,że otrząsneliście się z najgorszego.będę Waszym stałym gościem i chociaż dobrym słowem,będę pomagał Wam w urządzaniu działki.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Rysiu ta fotka bezbłędna z tym zwierzakiem. To to zoo tam jest do oglądania ogólnego czy płaci się za wstęp :?: :)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Krzysiu;wstęp do zoo-botanika jest płatny,jest to jeden ze sposobów zasilenia kasy.Byłem dzisiaj na działce,sucho,jak tak dalej pójdzie,to zacznie wysychać trawa,mimo podlewania.Wkleję ostatnie fotki z parku, oraz dom naprzeciw parku tzw:pruski mur. Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zazdroszczę Ci tego botanika w tym parku. W każdej chwili można tam się wybrać. A jak mówisz że jest razem ze zwierzakami to jeszcze lepiej, o ile nie kładzie główny nacisk na hodowle zwierząt. :)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Krzysiu;Na terenie ogrodu są zwierzęta,a park jest 200m dalej.Byliśmy z żoną na działce,tylko trzeba podlewać,zapowiadają,że w sobotę ma popadać,przydało by się,Jak u Ciebie w Katowicach?da się żyć?.Pozdrowienia.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No da się żyć ale wieczorem Obrazek słonka daje wszystkim popalić. Pewnie trawnik zaczyna przysychać u Ciebie, deszcz się przyda, niby parę dni upału a ja mam już dość. Zapowiadali ochłodzenie na wekeend ale patrząc na bezchmurne niebo mam wątpliwości. Pewnie pracować się w tym skwarze za bardzo nie da. Dobrze że masz skrawek cienia to można tam się schować i popijać napoje. :)
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Słonka dzisiaj już nie ma tylko burza i ulewa. Nieźle napadało. Ale wygląda na to że zaczyna się rozpogadzać troszkę. :) - a jak tam u Ciebie :?: Nie byłem w Botaniku pogoda popsuła plany :( Ale nadrobię to za parę dni :)
kaśka_
200p
200p
Od: 16 lip 2008, o 12:36

Post »

An u nas pięknie popadało. I w piątek, i wczoraj w południe, i w nocy też fajnie popadało. Roślinki się cieszą, a ja jeszcze bardziej.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”