No ja się nie dziwię że turystów tam nie brak. Ładnie to wszystko wygląda. Park też rewelacyjny. Mówisz do ogrodu botanicznego się wybierasz? Ja też i chyba to zrobię prędzej niż myślę i w ten wekend. Chybarydnor pisze:Krzysiu;te fotki zabytków zrobiłem,gdy wracaliśmy z fontanny.Stare miasto ma ich b. dużo.W sezonie na brak turystów,Toruń nie narzeka.Chociaż ja mieszkam w sródmieściu i do miasta mam 15 minut piechotą,czyli nie daleko.Moja dzielnica nazywa się Mokre.
Kaśka_ oczywiście fontanna,to frajda dla dzieci,szczególnie w upał.Ale warto to zobaczyć, tylko po drodze,bo specjalnie z Rybnika jechać,chyba że nad morze,zapraszam.Serdeczne pozdrowienia Ryszard
Moja działka - rydnor - 2008r
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Moja działka
Moja działka
Jestem ciekaw co Krzysiu,przyniesiesz z ogrodu botanicznego,bo ja chyba nasz odwiedzę w niedzielę.Wczoraj byliśmy na działce,upał nie daje nic robić.Dopiero po 17.00 można było z czymś ruszyć.No i do 21.00 lałem wodę.Wszystko chce pić.Wkleję parę fotek z działki.
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/61c ... 82855.html]
[/UR
Zwróć uwagę na różę,kwiat jeden a w środku,dwa małe.Sliwy to Ulena,zaczyna dojrzewać,i winogrono.Pozdrawiam.Ryszard
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/61c ... 82855.html]
[/UR Zwróć uwagę na różę,kwiat jeden a w środku,dwa małe.Sliwy to Ulena,zaczyna dojrzewać,i winogrono.Pozdrawiam.Ryszard
- krzysiek86

- Kontakt:
O faktycznie róża jest piękna Coś wcześnie dzisiaj jesteś hehehehe A z tego co wiem to koło ogrodu jest sklepik więc jakiś nowy nabytek pewnie sobie sprawie, jak nie teraz to w następne dni wolne. hehehehe A działka to Twoja zawsze taka soczyście zielona pewnie zalewasz ją dużą ilością wody. Ale jaki efekt
Kichać rachunki 
Moja działka
- krzysiek86

- Kontakt:
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Witaj dzięki za ciepłe słowa działka się osusza a my dalej pracujemy mamy duże plany co do działki a forumowicze podnieśli nas na duchu i to nam dodało sił . Działeczke masz fajną mnie jeszcze dużo brakuje ,byłam kiedyś oglądać fontanny ale nie wiedziałam że tam taki fajny park
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moja działka
Krzysiu;park jest naprawdę duży,można pochodzić,pojeździć rowerem,chociaż wydaje mi się,że za moich czasów,park był lepiej utrzymany,ale to może moja ocena.
Podaję Ci adres; www.zoo.torun.pl.Sam sobie przeglądnąłem,jednak to nie to samo,co zobaczyć samemu.Spróbuję przesłać plan-mapkę,tylko nie wiem jak wyjdzie.I bizona z tego zoo. U nas też ok.30 stopni.Pozdrawiam Ryszard.

Podaję Ci adres; www.zoo.torun.pl.Sam sobie przeglądnąłem,jednak to nie to samo,co zobaczyć samemu.Spróbuję przesłać plan-mapkę,tylko nie wiem jak wyjdzie.I bizona z tego zoo. U nas też ok.30 stopni.Pozdrawiam Ryszard.

Moja działka
- krzysiek86

- Kontakt:
Moja działka
- krzysiek86

- Kontakt:
Moja działka
- krzysiek86

- Kontakt:
No da się żyć ale wieczorem
słonka daje wszystkim popalić. Pewnie trawnik zaczyna przysychać u Ciebie, deszcz się przyda, niby parę dni upału a ja mam już dość. Zapowiadali ochłodzenie na wekeend ale patrząc na bezchmurne niebo mam wątpliwości. Pewnie pracować się w tym skwarze za bardzo nie da. Dobrze że masz skrawek cienia to można tam się schować i popijać napoje. 
słonka daje wszystkim popalić. Pewnie trawnik zaczyna przysychać u Ciebie, deszcz się przyda, niby parę dni upału a ja mam już dość. Zapowiadali ochłodzenie na wekeend ale patrząc na bezchmurne niebo mam wątpliwości. Pewnie pracować się w tym skwarze za bardzo nie da. Dobrze że masz skrawek cienia to można tam się schować i popijać napoje. - krzysiek86

- Kontakt:
An u nas pięknie popadało. I w piątek, i wczoraj w południe, i w nocy też fajnie popadało. Roślinki się cieszą, a ja jeszcze bardziej.
z uśmiechami - Kasia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194