Fajna grupa "podłogowców"

i ja też mam taką

Ja też bardzo lubię tą doniczkę ze słonecznikami chociaż skrzydłokwiat trafił do niej przez przypadek... pewnie inny kwiatek pasowałby do niej lepiej... i dlatego teraz będę bacznie obserwować Twój watek bo ciekawa jestem jakiego kwiatuszka do niej dopasujesz a wiem, że masz w tych sprawach fantastyczne wyczucie...elcia1974 pisze:...skrzydłokwiat ma doniczusię z moimi kochanymi słonecznikami
i ja też mam taką(chwilowo stoi pusta, bo czeka na nowego lokatora)
Biedaczek, tak sie naprodukował a tu taka zniewaga... wniosek z tego: raczej nie warto się wychylać... hi..hi..Renata1962 pisze:...a hibiskus tak i piękny i tak nisko upadł
Och ! Chciałabym zobaczyć to pełne grozy, aczkolwiek bezkrwawe, polowanie (bo fotograficzne) na szerszenie... ładnie proszę o jakąś foteczkę....Kasia1007 pisze:Co do szerszeni, to niestety i u moich rodziców na wsi są... Nawet sesję zdjęciową jednemu z nich robiłam, choć bałam się niesamowicie...
My mamy drewnianą szopkę na narzędzia ogrodnicze i masz rację Kasiu - to jest właśnie to, co szerszenie lubią najbardziej...kanapl pisze:U nas też były na strychu ...a,że mieszkanie drewniane mam.. to kryjówkę miały dobrą ,bo nie jeden kornik deski wygryzł
Kasiu, tak .. tak..chwalę Twojego hibiskusa bardzo... bardzo ... bo u mnie żaden inny ?kolor? nie chce ze mną być na dłużej, jedynie ten czerwony wiernie przy mnie trwa...katharos pisze:No proszę mojego hibiscusa chwalisz a ty sama masz takie cudo![]()
Lipka fajniutka całkiem jak moja
Brak mi wiedzy o odmianach HibiskusówArkadius121 pisze:Twój hibiskus-pięknie kwitnący jest również wysokopienny jak mój żółty w przeciwieństwie do mojego różowego,który jest niskopienny.
Z wiadomego, tylko nam powodu.... trzymam kciuki za te które walczą...mamafrania pisze:Alinko, udało mi siemam 2 sadzoneczki olka
.Reszta walczyyyy
Kompozycja ma ponad metr długości.kanapl pisze: Alinkoładna ta Twoja kompozycja
i taka długaaaa.... a z jakiego drzewa ta zakręcona gałązka w środku?
Dziękuję bardzo... za te wszystkie przymioty ! ! !katharos pisze:Ozdoba bardzo gustowna, delikatna ale za razem bardzo elegancka
Ozdoby.... ozdobami ale to biesiadne jedzonko.... ach... i ja się teraz rozmarzyłam...mamafrania pisze:Hmmm.... z ozdobami czy bez, ale biesiada to by sie przydała...rozmażyłam się
Na drugi raz dodam jeszcze jakiegoś kolorowego kogucika i pawia z cudnym ogonem i wtedy to już po łowicku będzie ?jak się patrzy? !!!!pomidorzanka pisze:Uuuuu Alinko Ty to jesteś gadżeciara ...wprowadziłaś łowickie klimaty , ale te kamyczki to gadżety nie z tej ziemi
... a serweta przepiękna w dziurki