Jak pudełko zapałek...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Jak pudełko zapałek...

Post »

No tak chciałam jak najlepiej i jak zwykle wyszło jak wyszło ;:14
Aguś korzonki białawe widać, bo powtykane były w butelkach PET. Ale czy uda mi się uratować sadzonki do maja to nie wiem ;:174 A no tak to jest jak się gamoniowi dobrze i ze trzy razy nie wytłumaczy. :evil:
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

...no tak śliczne patyczki ale daj na słoneczne okno... "nie bój żaby"ja też wiele razy popniłam i popełniam błędy z sadzonkami ..teraz ratuję koleusiki... :)
...a jak zdrówko mam nadzieję że oki... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu ;:196 dziękuję dużo lepiej. Chyba wczoraj miałam największe przesilenie. Ale dziś już dobrze i oby tak dalej ;:333
Co się stało Twoim koleusom? Ja dziś kupiłam w ramach przeprosin mamie taki śliczny żółciutki, do tego osłonka i jak jutro pójdę do niej, to zrobię zdjęcie i pokażę
Sadzonki chyba dadzą radę, pojadą w przyszłym tygodniu do mojej siostry. U niej w widnej i ciepłej kotłowni poczekają na posadzenie do ziemi :tan :heja
Z tego wniosek że mam więcej szczęścia niż rozumku. :;230
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko dziś nadrabiam zaległości na forum wpadam co chwilę, drepczę między kuchnią, karmieniem i sprzątaniem...he, he..a moje koleusiki :) ... dostałam na jesieni malutkie listki od jednej forum przyjęły się a teraz tak wybujały że są bardzo słabiutkie mam zamiar wzmocnić ich nawozem...
a te co zabrałam z podwórka sa tez rachityczne i zmieniły kolor liści mam nadzieje że jak przyjdzie słoneczko wiosenne to wszystko dojdzie do normy...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu moja kochana ;:196 moje już też przekwitają. A na miejscu przekwitłych kwiatków wyrastaja nowe listki i gałazki. mam nadzieje, że się uda mi je nie zmarnować. Jak chcesz mogę wysłać Tobie po kawałeczku z każdego kolorku ;:108
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko dzięki , dzięki muszą mi wystarczyć te co mam , zresztą juz nie długo nie będę miała gdzie trzymać...
parapety mam duże ale nie rozciągliwe... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Witaj Agnieszko
masz imponującą kolekcję dalii, mieczyków, peoni - nie mogę się napatrzeć - też mam zamiar w tym roku spróbować z daliami - pozwolisz, że będę Ciebie odwiedzać
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

Skoro mają korzenie, to powinno być dobrze. Ja swoje pierwsze winogrona ukorzeniałam w grudniu, bo ktoś mi powiedział, że tak trzeba ;:65 Też mi porosły takie długasy, ale potem większość dała radę i było dobrze. Pierwsze koty za płoty. Teraz już będziesz miała doświadczenie i następne ukorzenisz w marcu :D
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu ale jeśli zmienisz zdanie, to wiesz :wit

Ewo witaj w moim maleństwie. Zajrzałam do Ciebie i przy Twoich areałach to ja się mogę schować. Moje dalie są takie zwykłe, ale jak chcesz, to wiosną chętnie się z Tobą podzielę ;:108

Aguś A wydawało mi się, że zrobiłam wszystko tak, jak mi wytłumaczyłaś :oops: Ale kolejne ukorzeniania? oj nie, już chyba poprzestanę na tym, co mam, bo areały nie są z gumy. A już łakomym okiem patrzę na ten ugór, który tkwi naprzeciw naszego ogródka :oops: Tylko już długie zimowe wieczory są coraz krótsze i przekonać mojego m do mojej wizji powiększenia areałów będzie trudniej ;:224 ;:224 :;230
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Agnieszko bardzo chętnie, reszta na PW
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Agnieszko ładnie uśmiechniesz się do eMa :D ;:196 jak to kobieta potrafi i załatwisz dyplomatycznie sprawę areału :D Wierzę w Ciebie ;:108 dasz radę. ;:215 ;:306
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Cieszę się że Ci już przechodzi :lol: I patyczki uratowane ..........super ;:138
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Agnieszko, te winogronka dadzą radę, nie martw się :wit
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Będą wieksze jak będziesz wysadzać na zewnątrz.
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzień dobry wieczornie :wit

Ewo :D mam nadzieję, że wszystko uda się tak, jak powinno ;:196

Beciu ;:131 pewnie mój m chętniej by się zgodził na sąsiedni kawałek, ten jest naprzeciwko po drugiej stronie alejki i jeszcze lekko po skosie ;:222 Ale ja jestem cierpliwa ;:108

Romciu ;:196 na szczęście patyczki już w oknie, tylko strasznie dużo miejsca zabierają ;:131

Aniu ;:168 tylko jak w takim tempie będą dalej rosnąć, to wsadzę do ziemi już z owockami :;230

U nas, tak jak w całym kraju odwilż na potęgę. Niestety administrator domu nie pousuwał wielkich sopli, które zwisały z dachu i z rynien :evil: . No i niestety kawał lodu uszkodził nam wczoraj instalację anteny ;:145 Dziś całe przedpołudnie pomagałam m naprawić: byłam pożyczyć drabinę od panów remontowców z sąsiedztwa Bo nasza duża na ogrodzie, a mała za krótka potem tą drabinę trzymać musiałam. W deszczu i na wietrze ;:185 a na końcu jeszcze dostałam prikaz kontrolowania ustawień. W końcu po ponad godzinnym kręceniu w prawo, w lewo, w górę, w lewo, w dół, w górę........ udało się ;:333
;:138 ;:138 ;:138 Te brawa to dla mojego m, za to, że z drabiny nie spadł :;230 gdy wbiła się w ziemię po pierwszy szczebel ;:170
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”