Kawałek nieba wiewióreczki
- wiolamanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kawałek nieba wiewióreczki
Co to za żółty kwiatuszek na fotce obok żórawek 

- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie Kochani 
Ależ tu się zakurzyło... Trochę zawieruch osobistych było ale już idzie ku dobremu i nie zniknę na tak długo
Więc odpalam odkurzacza z turbo doładowaniem....
Olku kotka przygarnięta przez sąsiadów długo była "Kubą" ale jak wrócili od veta to poczuli się uświadomieni że to jednak Zuzia. Przez miesiąc wołali Kuba a nagle przeszli na Zuzie, to się inni sąsiedzi naśmiali
A z furtki jestem dumna bardzo.
Mario Masko dziękuje za tyle ciepłych słów. Dyniek już zaliczyłam ostatni zbiór - zaraz zdjęcia. Coś sobie planuje z nich zrobić jakieś świeczniki na podgrzewacze... ale nie wiem jak wyjdzie. Jednak ja mam artystyczną duszę to coś wymyśle
Kotka Zuzia to taka przylepa ale wiesz ona woli facetów... jak idę ja z Moim to .... do niego leci, nie do mnie
Rewelacyjnie wspina się po nogawce aż na głowę...
Basiu odprowadzenie wody to..... prowizorka ale się sprawdza.... . Jest wkopana rura czyli będąca odpływem i ona idzie ślepo w ziemi, do ziemi.... pod rurą jest wkopane wiadro bez dna... wiec wsiąka.... ale ja mam na tej głębokości piach żółty to wiesz... . Wsiąka idealnie, na glinie by tak nie szło
Dorotko witaj w mych skromnych progach. Kokoryczka zapisana na zakupy wiosenne. Choć w przyszły wekend będę na giełdzie kwiatowej tyskiej i nie wiem jak to się skończy
Leokadia dziękuje za tyle ciepłych słów, powoli nadrabiam zaległości. Zaprasza częściej
Asiu furteczka zaprasza i stale otwarta dla miłych gości
Zapraszam
Beciu dziękuje za zaproszenie i również witaj
Będę zaglądać jak tylko zaległości u siebie nadrobię i zetrę te pajęczyny i kurze
Wiolu witam Ciebie
Żółty kwiatuszek to nachyłek i jest bardzo wdzięczny i bezproblemowy. Nie wymarza
Wrześniowe zaległości
Róże zakupione początkiem września na Wystawie Kwiatowej w Chorzowie

Zuzia nadzoruje dyńki ozdobne... i po nadzorze....

Jesienne odzienie rozchodnika i astrów

Coś na ząb

Październikowe aktualizacje
Astry i zimowity.... ależ one kwitły

Koniec października a tu taka niespodzianka ostatnia lilia i róża

Dereń niesamowicie się przebarwia

Dyńki - ostatni zbiór i taki podglądacz Dyniek

Ostatnio już zaczęłam bombeczki robić... takie styropianowe, z wstążkami, cekinami, koralikami... ale to ... takie sobie
Pierwszy raz się w to bawię. Ależ to wciąga
Pozdrawiam ciepło, miłego dnia
PS Uciekam w ten deszcz co to stopionym śniegiem..... do Taty na cmentarzu ogarnąć i później na działeczkę... Może róż jeszcze nie trafiło.... i zdąrzę okryć

Ależ tu się zakurzyło... Trochę zawieruch osobistych było ale już idzie ku dobremu i nie zniknę na tak długo

Więc odpalam odkurzacza z turbo doładowaniem....
Olku kotka przygarnięta przez sąsiadów długo była "Kubą" ale jak wrócili od veta to poczuli się uświadomieni że to jednak Zuzia. Przez miesiąc wołali Kuba a nagle przeszli na Zuzie, to się inni sąsiedzi naśmiali

Mario Masko dziękuje za tyle ciepłych słów. Dyniek już zaliczyłam ostatni zbiór - zaraz zdjęcia. Coś sobie planuje z nich zrobić jakieś świeczniki na podgrzewacze... ale nie wiem jak wyjdzie. Jednak ja mam artystyczną duszę to coś wymyśle

Basiu odprowadzenie wody to..... prowizorka ale się sprawdza.... . Jest wkopana rura czyli będąca odpływem i ona idzie ślepo w ziemi, do ziemi.... pod rurą jest wkopane wiadro bez dna... wiec wsiąka.... ale ja mam na tej głębokości piach żółty to wiesz... . Wsiąka idealnie, na glinie by tak nie szło

Dorotko witaj w mych skromnych progach. Kokoryczka zapisana na zakupy wiosenne. Choć w przyszły wekend będę na giełdzie kwiatowej tyskiej i nie wiem jak to się skończy

Leokadia dziękuje za tyle ciepłych słów, powoli nadrabiam zaległości. Zaprasza częściej

Asiu furteczka zaprasza i stale otwarta dla miłych gości

Beciu dziękuje za zaproszenie i również witaj

Wiolu witam Ciebie

Wrześniowe zaległości
Róże zakupione początkiem września na Wystawie Kwiatowej w Chorzowie

Zuzia nadzoruje dyńki ozdobne... i po nadzorze....

Jesienne odzienie rozchodnika i astrów

Coś na ząb

Październikowe aktualizacje
Astry i zimowity.... ależ one kwitły

Koniec października a tu taka niespodzianka ostatnia lilia i róża

Dereń niesamowicie się przebarwia

Dyńki - ostatni zbiór i taki podglądacz Dyniek

Ostatnio już zaczęłam bombeczki robić... takie styropianowe, z wstążkami, cekinami, koralikami... ale to ... takie sobie

Pozdrawiam ciepło, miłego dnia

PS Uciekam w ten deszcz co to stopionym śniegiem..... do Taty na cmentarzu ogarnąć i później na działeczkę... Może róż jeszcze nie trafiło.... i zdąrzę okryć

Fajnie, że znowu jesteś z nami!
Ja też ostatnio mam mało czasu na forum
, więc rozumiem co to znaczy.
Jesienna odsłona ogrodu (i nie tylko)
Ja też ostatnio mam mało czasu na forum

Jesienna odsłona ogrodu (i nie tylko)

- stokrotka_polna
- 500p
- Od: 20 mar 2012, o 16:47
Piękne róże, no ale skoro kupione na wystawie, to muszą takie być. Foteczki z ogrodu bardzo udane, ładny był ten październik
.
Zbiór dyń wspaniały, pięknie się udały.
Zuzię proszę podrapać ode mnie za uszkiem
.

Zbiór dyń wspaniały, pięknie się udały.
Zuzię proszę podrapać ode mnie za uszkiem

"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Anetko dobrze że jesteś z nami. Wspomnienia roślinkowe śliczne (róże piękne) Dyńkowe żniwo! Czekamy na pomysły zagospodarowania! Kicia no cóż baba to leci do płci przeciwnej, ale jak m. nie ma to Ty jesteś też dobra 

- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiewióreczko dawno mnie u Ciebie nie było ale tak to czasami bywa,jak się ma za dużo pracy a potem biegiem i śpiuch się zaleca,działeczka piękna,przeszła niesamowitą metamorfozę,jedno mnie zaciekawiło kiedy to była wystawa jesienią w Chorzowie i gdzie,bo mam nieobecność
a tak na marginesie to ja będziesz przemierzać trasę z działki do Katowic to zapraszam ale wiosną bo zimą nie ma po co 

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49

- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
te róże są piękne
a dyńki super 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Ruda kitko, zaprosiłaś, więc jestem
, bardzo ładnie, dużo różności i w tak szybkim Tempie u Ciebie sie pojawiło, działeczka
, będę śledzić Twoje poczynania, ale bombek jeszcze nie widzę 

- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
Basiu mnie tak właśnie czasem nosi.... artystycznie. Dowody zbrodni poniżej
Asiu mało czasu oj mało.... ale na forum trza znaleźć
Stokrotko Zuzia dostanie porcje głasków bo ją tydzień nie widziałam. W sobotę byłam w mega deszczu u Taty na cmentarzu a później na działce też w deszczu sadziłam tulipany, narcyzy i zabezpieczyłam róże. Dobrze przemokłam bo kurtka ważyła po powrocie o dobre parę kilo więcej niż przed wyjście z domu
Jednak w niedziele spadł śnieg i cieszyłam się że zdążyłam z pracą
Mario cieszę się że Ciebie widzę
Dyńki czekają na zagospodarowanie brak czasu mi dolega. Ale bombeczkuje za to trochę.
Mario mar33 oczywiście że przyjmuje zaproszenie na wiosnę
Jak u mnie cebulowe w ilości nie mal hurtowych posadzone ładnie zakwitną to też na kawusie ciacho zaproszę. Wystawa była nie w Kapeluszu (jak co roku) tylko po raz pierwszy w Centrum Wystawowym na Bytkowskiej w dniach 15-16.09.2012... ale bez szału parę straganików. Jednak ja tam była na krótko i w biegu. Ale róże i kilka lilii zdążyłam capnąć. Tydzień później byłam w Krakowie na wystawie... oj zdjęć nowości nie dałam. Ja typ włóczykija i mój M musi się z tym pogodzić...
Ewo zasypało w niedziele i we wtorek też konkretnie sypnęło ale w środę już wszystko potopiło. Po prostu śniegu było jak w grudniu co najmniej, nic dziwnego że mnie na bombeczki wzięło
Gracha witaj w mych skromnych progach
Zapraszam częściej
Lodziu dlatego tak "skaczę wokół tych róż"
Nawet w deszczu je zabezpieczałam. Dyńki są też w planie na przyszły rok ale te większe odmiany i nie tylko
Oj zadyniowałam
Dosyć późno posiała jakieś nasionka różne.... część siewek poszło ... bo mama postanowiła mi pomóc z pieleniem
Jedyny uratowany z akcji... i nawet zakwitł... chyba nagietek o takiej porze... zdążył przed śniegiem

Ostatnie przez śniegiem kwiaty

W sobotę sadziła tulipany i narcyzy i zabepieczyłam róże

W niedziele śniegiem rzuciło

Bombeczkowo

Miłego dnia
EDIT:
Iwonko bardzo mi miło
Dziękuje za ciepłe słowa
Właśnie zgrałam świeże foteczki...
Zapraszam częściej.

Asiu mało czasu oj mało.... ale na forum trza znaleźć

Stokrotko Zuzia dostanie porcje głasków bo ją tydzień nie widziałam. W sobotę byłam w mega deszczu u Taty na cmentarzu a później na działce też w deszczu sadziłam tulipany, narcyzy i zabezpieczyłam róże. Dobrze przemokłam bo kurtka ważyła po powrocie o dobre parę kilo więcej niż przed wyjście z domu

Mario cieszę się że Ciebie widzę

Mario mar33 oczywiście że przyjmuje zaproszenie na wiosnę

Ewo zasypało w niedziele i we wtorek też konkretnie sypnęło ale w środę już wszystko potopiło. Po prostu śniegu było jak w grudniu co najmniej, nic dziwnego że mnie na bombeczki wzięło

Gracha witaj w mych skromnych progach

Lodziu dlatego tak "skaczę wokół tych róż"

Dosyć późno posiała jakieś nasionka różne.... część siewek poszło ... bo mama postanowiła mi pomóc z pieleniem

Ostatnie przez śniegiem kwiaty

W sobotę sadziła tulipany i narcyzy i zabepieczyłam róże

W niedziele śniegiem rzuciło

Bombeczkowo

Miłego dnia
EDIT:
Iwonko bardzo mi miło

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
No i jestem z powrotem,
, bombki
, te szpileczki to na stałe?, te materiały do ozdób to gdzie kupujesz?

- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
no babki rewelacja
fajny pomysł na szpilkę, prosty a efekt jest 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Zaciekawiło mnie z czego robisz te listki ,gwiazdki i czy to wszystko przyklejasz ,bo rozumiem ,że potem szpileczki wyciągasz ,albo zostają jako dodatkowe ozdoby
Chyba trochę sie pospieszyłaś z okrywaniem różyczek przecież one nie są takie delikatne
Moje dalej rosną i kwitną w najlepsze

No ja nie wytrzymam........jakie my Polskie kobietki jesteśmy pracowite i zdolne
..........normalnie nasze facety to na rękach nas non stop powinni nosić (mnie raczej mój nie udźwignie
), ale może inne, te leciutkie
...................ogród zadbany, zwierzyniec nakarmiony i jeszcze praca, a poza pracą takie cudeńka robisz, że fiu fiu