Piękny ten falenopsis - mam chyba bardzo podobnego, ale jeszcze nie kwitł u mnie - też właśnie wypuścił pęd z uśpionego oczka:lol: a cambria - przecudna - aż mi smaka narobiłaś na taką

Niestety na początku był dość przelany ale szybko odzyskał formę.  Ma też bardzo długi pęd i stale się przechyla choćbym go nie wiem jak podpierała więc ma swój charakterek ;:207  A ponadto co mnie bardzo zaskoczyło gdy się nad nim pochyli czuć przyjemny delikatny zapach
  Niestety na początku był dość przelany ale szybko odzyskał formę.  Ma też bardzo długi pęd i stale się przechyla choćbym go nie wiem jak podpierała więc ma swój charakterek ;:207  A ponadto co mnie bardzo zaskoczyło gdy się nad nim pochyli czuć przyjemny delikatny zapach  

strasznie polubiłam robienie zbliżeń storczykom z lampą błyskową bo wtedy mają takie intensywne kolory... poszperałam w menu mojego aparatu i ma możliwość robienia zdjęć z manualnymi ustawieniami ale na razie idę na łatwiznę i włączam makro
  strasznie polubiłam robienie zbliżeń storczykom z lampą błyskową bo wtedy mają takie intensywne kolory... poszperałam w menu mojego aparatu i ma możliwość robienia zdjęć z manualnymi ustawieniami ale na razie idę na łatwiznę i włączam makro  może kiedyś poeksperymentuje
  może kiedyś poeksperymentuje