dominikams - nawet rodzynki zaatakowały..?
 U mnie pełno tego dziadostwa w tym roku, ale na szczęście rodzynek im nie smakuje.
 U mnie pełno tego dziadostwa w tym roku, ale na szczęście rodzynek im nie smakuje.Tak wyglądają moje obecnie, nadal kiepsko ale co nieco już jest:

U mnie pełno tego dziadostwa w tym roku, ale na szczęście rodzynek im nie smakuje.

. A juz tak ładnie odbił po ostatniej masakrze i się rozkrzewił
  . A juz tak ładnie odbił po ostatniej masakrze i się rozkrzewił   .
  .

.
 . . Ale został znowu taki mały przy ziemi, może jeszcze będą z niego ludzie
 . Ale został znowu taki mały przy ziemi, może jeszcze będą z niego ludzie  .
 . .
 . .
.
 . Ale teraz podobieństwo jest duże. Papryki też hoduję, one wydają się rozkrzewiać później, na początku rosną wyłącznie w górę.
. Ale teraz podobieństwo jest duże. Papryki też hoduję, one wydają się rozkrzewiać później, na początku rosną wyłącznie w górę. .
. :
 :

wygląda jak moje zeszłoroczne, wkrótce na pewno zakwitnie, a zaowocuje pod koniec sierpnia.
 wygląda jak moje zeszłoroczne, wkrótce na pewno zakwitnie, a zaowocuje pod koniec sierpnia. . Właśnie zauważyłam pączki
 . Właśnie zauważyłam pączki  .
 . .
 .
 Moje były posadzone przy patykach w celu ochrony przed zdeptaniem przez zwierzęta
 Moje były posadzone przy patykach w celu ochrony przed zdeptaniem przez zwierzęta