Sylwekw zakłada ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Piotr-Sz
200p
200p
Od: 28 gru 2010, o 12:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Sylwekw zakłada ogród

Post »

Piękny ogród ! Bardzo mi się podoba :-) A karpy dalii czy cebule lilii - niesamowite! gratuluję:)
ibizaa
1000p
1000p
Od: 9 lut 2011, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

hej :wit zajrzalam do Ciebie bo pamietam jak kiedys czytalam ze tez fascynujesz sie tulipkami jak ja, wiec przyszlam sie przyjrzec jakie to odmiany posiadasz :tan no i stwierdzam ze kilku z nich nie mam w swojej kolekcji :P ale wiadomo chyba nie jest sie w stanie miec wszystkich, a to nawet za spawa taka ze wielokrotnie sie zdarzaja pomylki...kupowana odmiana, po zakwitnieciu okazuje sie zupelnie inna i widze tez miales takie pomylki :evil:

a ja wiosna tez sialam przybyszowe mieczyki i powiem Ci na pocieszenie ze po wykopaniu wygladaja jak Twoje, wiec watpie ze jakies beda kwitły w przyszłym roku:( , chyba ze te takie najwieksze jak pisala Anita tylko ze później ;:224
dangar1
500p
500p
Od: 10 kwie 2011, o 20:42

Post »

Ale ładny masz ogród ;:138 Zazdroszczę dalii. U mnie są zjadane na bieżąco przez ślimaki, nawet w donicach. :evil:
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 wrz 2011, o 12:16

Post »

są w sprzedaży środki na ślimaki,nie chcesz stosować?
dla miłośników ślimaków są też bardziej humanitarne metody,opisywane na forum ;:108
Awatar użytkownika
Mirabela
1000p
1000p
Od: 30 wrz 2011, o 14:12

Post »

Jednym słowem Sławku ciężko napracowaliście się, ale było warto. Stworzyliście piękny , kolorowy ogród, a raczej raj. Ten plus, że masz go pod ręką i możesz w każdej chwili coś poprawić, dosadzić itd. Pozdrawiam
sylwekw

Post »

Przepraszam za taki dziwny zabieg ale napisałem ten post bo straciłem trochę ochotę pisać tu dalej cokolwiek i chciałbym się przekonać, czy mój wątek wzbudza jeszcze jakiekolwiek zainteresowanie (po pojawieniu się nowego postu).
Awatar użytkownika
DorkaS-66
500p
500p
Od: 27 maja 2011, o 08:51

Post »

Czasami przechodzi ochota... ale z drugiej strony człowiek musi, bo inaczej czegoś mu w życiu brakuje. A w Twoim wątku od wielu dni brakuje zieloności, masz taki cudowny ogród, nie odbieraj nam swoich roślin, pociesz nas zdjęciami w tym chłodzie i szarudze.
DorkaS.

"Barbam video, sed philosophum non video."
anka_
ZBANOWANY
Od: 12 lip 2010, o 14:06

Post »

Martwy sezon, ostatnie zawirowania na forum .... troszkę studzą chęci. Ale wiosna idzie. A ja mam nadzieję Sylwku podziwiając u ciebie te wszystkie cebulkowe piękności i nie tylko :D
Penelopa
200p
200p
Od: 2 sie 2010, o 16:47

Post »

sylwekw pisze:Przepraszam za taki dziwny zabieg ale napisałem ten post bo straciłem trochę ochotę pisać tu dalej cokolwiek i chciałbym się przekonać, czy mój wątek wzbudza jeszcze jakiekolwiek zainteresowanie (po pojawieniu się nowego postu).

wzbudza, wzbudza :wink:

przepraszam, że tak cichaczem i nie ujawniam się u Ciebie, ale mam dodany twój ogród do obserwowanych postów i dostaję na @ powiadomienie :wink:
Niewiele ogrodów na forum odwiedzam regularnie, czytając każdy post, ale w tych oglądanych jest Twój ogród :oops:
Także ja ;:180 za ogród i mam nadzieję, że będą jednak kolejne zdjęcia.

Brakuje mi oglądania Hanutkowa i jakby mi jeszcze twój ogród wyparował z forum to ;:223

Takich cichych odwiedzających jak ja jest pewnie więcej ;:224

Magda
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

O tak!
Ja też jestem- głównie cichym - podglądaczem. :wit

Faktycznie zaniedbałeś wątek.
Od początku listopada nic nie napisać w wątku to aż nieprawdopodobne :;230

Drżę na myśl jaka uczta nas czeka, jak rozkwitną Twoje tulipany.
Awatar użytkownika
ursulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 paź 2009, o 23:12

Post »

Sylwek, jeśli jeszcze masz jakieś wątpliwości, popatrz na licznik wejść - w tej chwili 49 335 wejść!

Pozdrawiam, czekając na tulipany - Ula

A tak w ogóle, to bez względu na wszystko - kwiaty i tak zakwitną... :D
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 wrz 2011, o 12:16

Post »

gdy trafiłam na forum to trafiłam do kilkunastu ogrodów,w tym do Twojego.Uznałam cię za znawcę wrzosów,stąd pyt do ciebie dot.przycinania :D dziękuję za odp
pozdr
Asia
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

:wit Wzbudza ;:108
Jestem takiego zdania jak Igor, jestem tu i poza ogród się nie wychylam 8-) Czyń to samo i pokazuj nam Twój ogród.
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

Też jestem cichym podglądaczem. I też wybieram wątki ogrodowe jak Igor, bo niektóre tak gonią, że nie nadążam przeglądać. I to nie jest fajne, bo to takie babskie paplanie typu dzień dobry co tam nowego... :wink: Teraz jeszcze jak jest zima i mamy czas to popatrzę, ale na wiosnę zabraknie na to czasu. W swoim wątku wrzucam po prostu fotki dla siebie, żeby mieć jakieś spojrzenie na moje dokonania i wcale nie czekam, aż ktoś wejdzie i będzie się zachwycać, bo jest tak, że na ogól chodzą i piszą sobie osoby wzajemnie. I czasami zachwycają się czymś na co trzeba jeszcze dużo czasu i pracy, żeby zachwycało, ale tak wypada z odwzajemniania grzeczności. :wink:
Uff.. ale się rozpisałam. :oops:
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
sylwekw

Post »

asma pisze:witaj
mam pytanko-co teraz przyciąć i jak?
zdjęcia jesienne

Obrazek

mam nadzieję,że to nie błąd,że tu wrzucam swoje roslinki z pyt. :oops:
pozdr
Asia
Są wątki o wrzosach i tam szybciej dostaniesz dobrą radę ich dotyczącą bo tam zagląda więcej ludzi znających się na nich niż do mojego wątku.
Ale skoro już zadałaś pytanie - na drugim zdjęciu są wrzosy a ja wrzosy przycinam wiosną. Przycinam tak aby ściąć tylko kwiatostany. Jeśli masz dwa trzy krzaczki to możesz nożyczkami po jednej łodyżce się bawić :-) jak masz więcej to nożycami albo elektrycznym sekatorkiem.
Na pierwszym zdjęciu to chyba beżyna jeśli dobrze rozpoznaję ... a jeśli to beżyna to niestety nie wiem czy i jak ją ciąć, ja swojej (gdy jeszcze miałem na skalniaku) nie przycinałem.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”