tzn mam, ale Landlord nie zgodził sie na zainstalowanie nowej.... właśnie z piekarnikiem... i jestem szczęśliwą posiadaczką 2 kuchenek
 i ROBAKÓW... ;/
 i ROBAKÓW... ;/ 
  i ROBAKÓW... ;/
 i ROBAKÓW... ;/

tylko czerwone) ale nie ryzykuję moczą sie na ręczniczku papierowym a ziemie to chyba ogniem najpierw potraktuję zanim wsadzę-żart oczywiście...
  tylko czerwone) ale nie ryzykuję moczą sie na ręczniczku papierowym a ziemie to chyba ogniem najpierw potraktuję zanim wsadzę-żart oczywiście...

)  Moja pierwsza partia już prawie w całości wykiełkowała albo już ma spore kiełki a reszta czyli coś koło 20 % już pewnie szlak trafił ale i tak jest dobrze bo nasiona miałem za pół darmo
 )  Moja pierwsza partia już prawie w całości wykiełkowała albo już ma spore kiełki a reszta czyli coś koło 20 % już pewnie szlak trafił ale i tak jest dobrze bo nasiona miałem za pół darmo  w najbliższych dniach będę wysiewał Adenium Arabica  i za jakiś miesiąc pozostałe nasiona Adenium czyli coś koło 200
 w najbliższych dniach będę wysiewał Adenium Arabica  i za jakiś miesiąc pozostałe nasiona Adenium czyli coś koło 200