Ale trafił mi się chętny do łupania kamieni i teraz razem budujemy kaskadę. Oby nam zima nie przeszkodziła

Podobno jutro ma już być zimno i śnieżnie.

Edvina : Witam Cię serdecznie na moim wątku, moje oczko jest do zmiany, muszę je pogłębić i zmienić lekko kształt, i na pewno folię zamaskować ale na razie nie mam na to pieniędzy i czasu, oczko jest na samym słońcu, jednak od wschodu siatkę troszkę zacienia bluszcz pięciolistny, natomiast po południu klon i drzewa rzucają cień, poza tym moje rybki uwielbiają słońce, a jak są upały chowają się pod liśćmi lilii wodnej i innych, i nawet już dwie zimy przeżyły bez natleniania, w zeszłym roku robiłam czasami przeręble, w tym roku dwa tygodnie temu jak ciepło bylo dwie rybki już podpływały do góry czuły wiosnęedvina pisze:Piękny ogródtylko zastanawia mnie oczko wodne z rybkami ... mianowicie jest ono na słońcu, rybki Ci się nie gotują ? Chce w tym roku też zrobić ale obawiam się, że rybki tego nie zniosą ...
Kotki też sympatyczne sama mam 2 koty i psa
Pauli pisze:dopiero teraz zauważyłam, że w jednej doniczce z pelargoniami chyba pną się klematisy?? Czy jak masz je w doniczkach to dobrze rosną i obficie kwitną? Ja raz spróbowałam w doniczce i zakwitł może z 3 kwiatkami i sama nie wiem... a chciałabym spróbować na balkonie...