pomijam fakt,że szybciej zasypiam ale też szukam kolejnych.Komputera do poduszki nie wezmę
  pomijam fakt,że szybciej zasypiam ale też szukam kolejnych.Komputera do poduszki nie wezmę 

ewamaj66 pisze:Nie będę się bezrozumnie upieraćBłędy zdążę jeszcze popełnić
Zamierzam posadzić przecież więcej róż.
 oj popełnisz i to nie jeden. My chyba mamy to wpisane w naszą pasję. Mieć i zobaczyć
  oj popełnisz i to nie jeden. My chyba mamy to wpisane w naszą pasję. Mieć i zobaczyć   wiadomo co.
  wiadomo co. 
Ja w sypialni jestem obłożona książkami i katalogami i przed snem pooglądam sobie pomijam fakt,że szybciej zasypiam ale też szukam kolejnych.Komputera do poduszki nie wezmę
 szukasz kolejnych
  szukasz kolejnych   oczywiście różyczek. Będą nowe na wiosnę już to czuję
 oczywiście różyczek. Będą nowe na wiosnę już to czuję   

-ale się odradza.
 -ale się odradza.

) wrażenie. Jak nie lubię fioletowych, tak ta mi się spodobała. Podobała mi się także budowa kwiatu. Podejrzewam, że trudno spełnić Twoje wymagania, ale tej róży i Twojej oceny jestem ciekawa
 ) wrażenie. Jak nie lubię fioletowych, tak ta mi się spodobała. Podobała mi się także budowa kwiatu. Podejrzewam, że trudno spełnić Twoje wymagania, ale tej róży i Twojej oceny jestem ciekawa 

moje wymagania, co Ty nasz jakieś dziwne o mnie zdanie.
 moje wymagania, co Ty nasz jakieś dziwne o mnie zdanie.  

U mnie rosną niekiedy zdechlaki, bo serce mnie boli, że takie biedne. U Ciebie same zdrowe krzewy, bo takie powinny być
 U mnie rosną niekiedy zdechlaki, bo serce mnie boli, że takie biedne. U Ciebie same zdrowe krzewy, bo takie powinny być  Po prostu nie wiem, czy krzaczek spełni Twoje oczekiwania-może być dobrze albo nie
 Po prostu nie wiem, czy krzaczek spełni Twoje oczekiwania-może być dobrze albo nie  Clair ładna, ale nie jesteś z niej zadowolona, bo marnie wygląda. I już
 Clair ładna, ale nie jesteś z niej zadowolona, bo marnie wygląda. I już 

u mnie póki co zadołowana na zimę.
  u mnie póki co zadołowana na zimę.

Aniuan-ka pisze:Maju ale obserwuję,że co rok one są ładniejsze.Tylko to rozkrzewienie mnie męczy-nadal 2 badyle i koniec.
Chocalate nawet ładnie kwitła,Cafe też pokazała kilka lichutkich kwiatków no a Pinocchia zniszczylam-zadeptałam-ale się odradza.
 , a jak ja mogłam Ciebie przeoczyć
 , a jak ja mogłam Ciebie przeoczyć   Wiesz jak ma dwa badyle i nic nie wypuszcza nowych, to chyba wina sadzonki. Może ten Pinokio będzie zechciał mi rosnąć , to dostaniesz patyczki.
 Wiesz jak ma dwa badyle i nic nie wypuszcza nowych, to chyba wina sadzonki. Może ten Pinokio będzie zechciał mi rosnąć , to dostaniesz patyczki.  
 ja mam dokładnie określone miejsce na krzewy róż. Owszem już zajęłam trawniczek na szpaler różyczek, ale więcej nie da rady.
  ja mam dokładnie określone miejsce na krzewy róż. Owszem już zajęłam trawniczek na szpaler różyczek, ale więcej nie da rady.   Piszę to w swojej obronie, że nie mogę sobie pozwolić na zdechlaczki.
  Piszę to w swojej obronie, że nie mogę sobie pozwolić na zdechlaczki.   Nie użalam się, tylko oddaję i one mają  drugą szansę się wykazać w innym ogrodzie.
 Nie użalam się, tylko oddaję i one mają  drugą szansę się wykazać w innym ogrodzie.  
 Wspawiłam Ci Tea Time
 Wspawiłam Ci Tea Time  

))
))
 moja Pastella giganciara rośnie na słonecznym miejscu. To, ta największa, radzi sobie bardzo dobrze.
  moja Pastella giganciara rośnie na słonecznym miejscu. To, ta największa, radzi sobie bardzo dobrze.

moja ulubienica
  moja ulubienica   

u mnie młodziak, ale już go lubię za kwity.
  u mnie młodziak, ale już go lubię za kwity.
 już leciwa dama.
  już leciwa dama.
 ładna, pachnąca ale kwiatów ma mało.
  ładna, pachnąca ale kwiatów ma mało. 
 kolejna piękna i leciwa dama.
  kolejna piękna i leciwa dama.
 piękna, i bardzo wigorna różyczka.
  piękna, i bardzo wigorna różyczka.