Bardzo podoba mi się jego kolorek
 A ten bordowy woskowiec ślicznie się prezentuje - super ze jeszcze będzie długo kwitł bo tez podają mi się jego kwiaty

jestem nowa na forum i zielona jeszcze w uprawie storczyków.Kasiu,padłam z wrażenia jak zobaczyłam te cudeńka.Marzy mi się belinka,tetrapsis i miltonium,tylko gdzie je można kupić.
 jestem nowa na forum i zielona jeszcze w uprawie storczyków.Kasiu,padłam z wrażenia jak zobaczyłam te cudeńka.Marzy mi się belinka,tetrapsis i miltonium,tylko gdzie je można kupić.  /.Ja mam kilka zwyczjnych falkow i chętnie powiększyłabym swoją kolekcję.Pozdrawiam i gratuluję!.
 /.Ja mam kilka zwyczjnych falkow i chętnie powiększyłabym swoją kolekcję.Pozdrawiam i gratuluję!.

, łaciata krówka łapie za serduszko
 , łaciata krówka łapie za serduszko   

piękne kwiatuszki...
 piękne kwiatuszki...

Ciapek - mój ulubiony - poluje na niego już dłuższy czas i dziś nadarzyła się okazja abym go kupił i co - pani powiedziała 30 zł więc sobie odpuściłem i pocieszyłem się dendr. phl
  Ciapek - mój ulubiony - poluje na niego już dłuższy czas i dziś nadarzyła się okazja abym go kupił i co - pani powiedziała 30 zł więc sobie odpuściłem i pocieszyłem się dendr. phl   Jeszcze kiedyś go upoluję, a tymczasem popodziwiam go u ciebie
 Jeszcze kiedyś go upoluję, a tymczasem popodziwiam go u ciebie