Tomku dziękuję,
Justynko dziękuję i powodzenia w polowaniu, na pewno to tylko kwestia czasu aż wpadnie w Twoje łapki.
Agnieszko, dziękuję, ale muszę Ci powiedzieć ze swoją wypowiedzią mnie zawstydziłaś. Owszem mam trochę różnych storczyków, ale do tego aby wpadać w depresję to w/g mnie dużo brakuję. Poczekajmy z rok, może dwa, a w Twoim wątku też pewnie będziemy mogli oglądać różne cuda storczykowe.
Dorotko dziękuję, tak poprzedni kwiat też jeszcze kwitnie, storczyk ten dość długo utrzymuje kwiaty.
Lucynko dziękuję
Małgosiu, dziękuje. Czasem sadzonki dość szybko zakwitają, przykładem jest np. moja sadzonka p. schileriana która właśnie puszcza pęd kwiatowy. Moze Ty też za niedługo doczekasz się kwiatów a do tego czasu zapraszam do siebie na podziwianie.
Kasiu dziękuję
Marku dziękuję, jednak pochwały za piękne zdjęcia należą się mojemu mężowi. Oczywiście nie omieszkałam przekazać mu Twoich słów.
Sylwio dziękuję, mnie woskowe też się strasznie podobają.
Piotrze dziękuję, tetraspis każde kwitnienie ma inne i to nie tylko jeśli chodzi o ułożenie czerwonych listków ale również o intensywność tego koloru. Jest po prostu niesamowity. Woskowa hybryda ma coraz dłuższy drugi pęd, więc nie długo może uda się zobaczyć jego kwiaty na dwóch pędach i oczywiście zapraszam Cię Piotrze do siebie na ich oglądanie.
Cattleya już otwarła wszystkie pączki, więc wklejam kilka zdjęć, znów miałam problem które wybrać.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us