Ditta! - wstawiaj przepisy, bo mi narobiłaś apetytu na siemieniotki (choć nie wiem co to jest
 )
 ) 
  )
 )

sąsiadko. A skąd Ty te konopie masz? Kobieto przy tej konopiotce tela roboty. U nas tylko jedna ciotka robiła konopiotka ale z tego co pamiętam to wszystkim smakowała. Sama nigdy nie jadłam a szkoda bo może to całkiem dobre...jedynie co mnie powstrzymuje to okropnie długie gotowanie....
 sąsiadko. A skąd Ty te konopie masz? Kobieto przy tej konopiotce tela roboty. U nas tylko jedna ciotka robiła konopiotka ale z tego co pamiętam to wszystkim smakowała. Sama nigdy nie jadłam a szkoda bo może to całkiem dobre...jedynie co mnie powstrzymuje to okropnie długie gotowanie.... 
  Cieszę się, że do mnie zajrzałaś......na pewno masz i swoje wypróbowane przepisy więc zapraszam do wstawiania.
  Cieszę się, że do mnie zajrzałaś......na pewno masz i swoje wypróbowane przepisy więc zapraszam do wstawiania. 

.
 .

nie wiem może ominęłam na którejś stronie,ale trudno.Wiesz ja jestem nabytek
 nie wiem może ominęłam na którejś stronie,ale trudno.Wiesz ja jestem nabytek  zostałam dawno temu poczęstowana makówkami ,Potem kilka razy próbowałam zrobić ale nigdy mi nie wyszły takie jak tamte.Albo ciekną albo są za slodkie,albo ...eee szkoda gadać .Na pewno wiesz prawdziwy przepis ...proooooszęęęęę
 zostałam dawno temu poczęstowana makówkami ,Potem kilka razy próbowałam zrobić ale nigdy mi nie wyszły takie jak tamte.Albo ciekną albo są za slodkie,albo ...eee szkoda gadać .Na pewno wiesz prawdziwy przepis ...proooooszęęęęę