), a nad grujecznikiem się głowię. Chyba powędruje z trawnika pod dęby i zobaczymy, czy sobie poradzi. Podobno przesadza się je na wiosnę, więc mam czas, żeby pomyśleć. Może ten sposób z podkopywaniem sie sprawdzi?
 ), a nad grujecznikiem się głowię. Chyba powędruje z trawnika pod dęby i zobaczymy, czy sobie poradzi. Podobno przesadza się je na wiosnę, więc mam czas, żeby pomyśleć. Może ten sposób z podkopywaniem sie sprawdzi?Cześć Igor, z moich traw tez nie wszystkie kwitną, ale zaraz pokażę co nieco. Dziś dokupiłam 2nowe, bo tanie były - rozplenicę Little bunny i coś małego, pasiastego... ;)
(i jeszcze berberys Kelleris, ale to chyba bez sensu, okazało się, ze wielki będzie)
Izo

może Twoje jarzębiny nie chorują aż tak strasznie? Ten jarząb, który wyrzuciłam nie miał już wcale liści, nie urósł ani trochę od zeszłego roku. Żal mi było, ale posadziłam w to miejsce nowy. Jeśli miałyby wszystkie tak wyglądać, to będą straszydła, a nie ozdoby

Bedziesz kupowac jakies cebulowe?  zastanawiam sie co kupic, bo juz sie zaczynaja pokazywac cebule po sklepach ... no i przydalo by sie zeby cos na wiosne kwitlo na tych rabatach - bialo oczywiscie
  Bedziesz kupowac jakies cebulowe?  zastanawiam sie co kupic, bo juz sie zaczynaja pokazywac cebule po sklepach ... no i przydalo by sie zeby cos na wiosne kwitlo na tych rabatach - bialo oczywiscie  

Wiosenne nasadzenia też już mi umknęły
 Wiosenne nasadzenia też już mi umknęły