Zrobiłam nową rabatę ile?
Miesiąc temu? I już planuję przesadzanie

Ja chyba z tym nigdy nie skończę.

Przywiozlam slonce ze soba, tylko ze komary zra strasznie wieczorem i posiedziec sie nie da
  Przywiozlam slonce ze soba, tylko ze komary zra strasznie wieczorem i posiedziec sie nie da   
  maczniak taki brzydki ze az przykro patrzec a pryskalam przeciez ech ... i teraz nie wiem, rwac te liscie czy nie hmmmm
  maczniak taki brzydki ze az przykro patrzec a pryskalam przeciez ech ... i teraz nie wiem, rwac te liscie czy nie hmmmmZazdroszczę upału, ja go w ty roku w ogóle nie mialamJule pisze:U mnie sa już upaly od wczoraj - dzisiaj bylo 30 stopni prawie i tak ma być nadalPrzywiozlam slonce ze soba, tylko ze komary zra strasznie wieczorem i posiedziec sie nie da

Mi zaatakowalo przez te deszcze tego duzego klona czerwonegomaczniak taki brzydki ze az przykro patrzec a pryskalam przeciez ech ... i teraz nie wiem, rwac te liscie czy nie hmmmm

) Ma ok 25cm średnicy. Inne różnie. Większość już zzieleniała.
 ) Ma ok 25cm średnicy. Inne różnie. Większość już zzieleniała. Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.

Dzisaj tez goraco bedzie
  Dzisaj tez goraco bedzie   Su, przyjade, przyjade, jeszcze nie wiem kiedy ale na pewno kiedys
  Su, przyjade, przyjade, jeszcze nie wiem kiedy ale na pewno kiedys   

)
 )

Pocieszę Cie, że nieźle się rozrasta i się sieje. Na kwitnienie siewek poczekasz ze trzy lata, ale będą
 Pocieszę Cie, że nieźle się rozrasta i się sieje. Na kwitnienie siewek poczekasz ze trzy lata, ale będą 

to "Dendron" już zwinął się z Kokoszek ?
  to "Dendron" już zwinął się z Kokoszek ?   

Jakby miało być na nic, to można by było pieniążki na co innego przeznaczyć.
  Jakby miało być na nic, to można by było pieniążki na co innego przeznaczyć. , może nie atletę, ale da radę
 , może nie atletę, ale da radę  .
 . Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.