Witam na wpół deszczowy dzionek . Od rana świeciło trochę słonka jest ciepło a teraz znowu lunęło . Moze to tylko zabłąkana chmurka . Slimory pomimo granulek i tak sie panoszą w ogródku
ANIU a u mnie mają pełne rece roboty bo roślinek do obgryzania niemało . Mam nadzieję ,ze sie fajnie rozsieje ten len a jak będą sadzonki to sie z Tobą podzielę Anuś . Dzisiaj moja synowa ma urodziny więc zrobiłam jej taki mieszany bukiecik z Casablanki ,princa de Monaco i lilowej liatry i lila odętki a do tego ciemno lilowy kosmos . Fajnie to wyglądało i po co zasilać kasę kwiaciarni . Princ po przekwitnęciu będzie patyczkowany
EWCIU nie zależy mi na pachnących różach i te które mi się bardzo podobają nie muszą pachnieć liczy sie zdrowotność .
ANIU dróżka wysadzana lilijkami fajne okreslenie . Princa mamy chyba albo od RĆ . albo z Rosarium . To wszystko Basia załatwia ona jest bardziej komputerowo obcykana
ELUSIA to taki szczawik z zielono- czerwonymi listkami mam za duzo tych cebulek i co mam z nimi zrobić

Mom nadzieja ,że i u mnie sie fajnie rozsieje len
MAJKA nie obraziła sie wczoraj i dzisiaj znowu była . Gdzie będzie się mieć lepiej