IWCIA znowu kusisz Otmuchowem a Nela Pisarzowicami

. Zeby tak jeszcze szło poszerzyć ogród ,który strasznie mi się skurczył w ostatnim czasie
NELA masz rację ,jak może ktoś z bliższego otoczenia wojewody katowickiego czyta i może zrobią jakieś przemyslenia ,że świeto kwiatów nie polega na sprzedarzy pierdołek tylko kwiatów i po to ludzie sie tam zjeżdżaja
ALINKO rewolucja przy okazji budowy grilo -wędzarni . Faktem jest ,ze pewne części ogrodu nie podobają mi sie i nie pasują teraz do tych zwirowych ścieżek
DANUSIU budowa grilo -wedzarni a co za tym idzie jego lokalizacja . na razie plany papierkowe ,ale potrzeba jeszcze różnych przemyśleń . Przecież w trakcie sezonu nie będe przesadzać róż na kwitnienie których czekałam 8 miesięcy a musiałabym przesadzić 2 pnące Pilgrima i NN właściwie przesunąć o 1/2 m na winogronach tez juz sa zawiazki kwiatowe . Szkoda mi tego wszystkiego teraz ruszać . Gdybym to wiedziała wczesną wiosną
TOSIA no właśnie chyba bez pracy nie mogę żyć
ANIU masz rację wystawa oprócz tego daje nam okazję do miłych spotkań forumowych i poznawania coraz nowszychForumowiczów i zawiązywania przyjażni
ADRIAN jak by to było przecież miałyśmy już dawno umówione spotkanie . Tak chociaż zostały pieniążki w kieszeni
BECIU fotki wstawię a na wystawie nie robiłam zdjęć nie było nic ciekawego do uwiecznienia chyba ,że rośliny balkonowe
BOGUSIA spotkania w realu są zawsze miłe niz na Forum szkoda ,że Cię nie było z nami . Za to poznałam Elzbietkę i Izę super dziewczyny
Dzisiaj cały dzień leje

na zdjęciach ,Elżbietka ,Gorzata,Chate,An-ka,Tosia ,Basjak,Alionuszka