GRAŻYNKO a gdzie link do nowego wątku

. Jestem taka ciekawa czy to już ten śródziemnomorski

Sama nie mogę sie doczekać mini i głównej różanki . W mini są same pachnidła bo to blisko altanki a dalej no też ,ale już nie tyle pachnideł . Czekam

z niecierpliwością
DANUSIU musiałam ju ż otworzyć ,żeby nie dostać okrzantusu ,ze za długi wątek . Ma być 70 -90 a ja miałam już 95 a ,że to też tak sie złożyło ,że obie z Basią zaczęłyśmy w 1 dzień . To nie kostki to jedna całość . Ciekawe jak przetrwał 2 zimę
ANIU miło Cię gościć hmmmm czy będa puste miejsca tego nie wiem . Jak się wszystko rozrośnie to może zabraknąć tej przestrzeni . Czasem się zastanawiam czy nie za mało miejsca im zostawiłam . Jak u Ciebie Eskimoski przezimowały
PATRYKU witam Cię cieszę sie ,że mnie znalazłeś . Ta otoczona żwirkiem to też różanka czyli są 2 jedna mini a druga normalna
HALINKO cieszę się z Twoich odwiedzin
EWUNIU Ta otoczona żwirkiem to też różanka czyli są 2 jedna mini a druga normalna . W mini są pachnidła bo to blisko altanki . Zresztą u mnie gdzie nie spojrzysz wszędzie róże . Kiedyś sama sie w nich poplątam
Przy altance rosną te róże co na fotkach oprócz tego Tom -Tom ,Barcarole ,John Laing i jeszcze jakies ,ale zapomniałam