Storczyki Katarzynki cz.II

Zablokowany
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Storczyki Katarzynki cz.II

Post »

Efekty widoczne :) kuchnia dobra ta pasta jest :D
Awatar użytkownika
goskle
500p
500p
Od: 18 sie 2010, o 23:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

no widzę, że eksperymenty na całego. Pieknie to wszystko wygląda. Trzymam kciuki ;:215
Pozdrawiam
Gosia
moje storczysie
katarzynka575
1000p
1000p
Od: 15 mar 2010, o 10:13

Post »

Moje drogie koleżanki powiem Wam że ta pasta jest super, co prawda jeszcze nie wiem ile będzie keieczek a ile przedłużeń ,ale towarzystwo się rwie do rozrostu aż miło patrzeć .Jakby zadziałało to będę próbowała jeszcze na następnych mini miniatórkach. Czyli Calineczce i Małej Mi .I oczywiście jakby się udało to keieczki wędrują do Dawida i Gosi i kto jeszcze by był chętny,ale na razie czekamy.
Awatar użytkownika
Uni57
ZBANOWANY
Od: 12 maja 2010, o 14:56

Post »

A do mnie Arturek jedzie! :tan :heja
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

No jedzie, mam nadzieje że już dzisiaj będzie u Ciebie ;:196
Awatar użytkownika
Uni57
ZBANOWANY

Post »

Dotarł już do mnie, w pracy byłam jak Mama zadzwoniła, że odebrała paczkę, potem pół dnia mnie skręcało z niecierpliwości. :D Ale ma ładniutkie listki! :D
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Kasiu Mała Mi śliczna ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

No to Chwal się nowością ;:224
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Arletko jak zobaczyłam cały podest zastawiony tymi miniaturkami jedno i dwu pędowymi ,to jakby dziecko w sklepie z zabawkami lub słodyczami :D A jeszcze mąż machnął ręką i stwierdził a kup sobie i poszedł oglądać swoje rzeczy .To ja w te miniaturki i dalej przeglądać :;230 .Ta liski takie sobie ,ta korzonki marne ,u tej kwiatuszki już lecą i tak prawie każdą miałam w ręku . U tej przeważyło że maleńki nowy listeczek i kwiatuszki ładne i te dwa pączki miała.Były jeszcze z żółtymi kwiatuszkami w różowe maźnięcia ale takie już mam ,choć do mini miniaturek to one są jak normalne storczyki z mniejszymi liśćmi.Choć kto wie jakby niebyły w wazonikach wypełnionych żelowymi kulkami co podnosiło ich ceną ,może i taką bym sobie jeszcze kupiła ;:224 Szkoda że tych mini miniaturek niema takiego wyboru jak dużych phal.
Justynko ja mam się chwalić :shock: :?: ja jeszcze nie mam nic nowego prócz Małej Mi no chyba że o czymś nie wiem :;230 to Marysia niech się pochwali, choć ja kolegę bardzo dobrze znam :wink:
Awatar użytkownika
Uni57
ZBANOWANY

Post »

Dziewczyny, ja wczoraj mało zapaści nie dostałam i ślinotoku... teraz mam potworne chciejstwo i nie wiem, jak leczyć. Otóż u mnie przy stacji kolejowej jest kwiaciarnia i zaraz przy oknie zawsze mają pełno storczyków, to sobie rano i po południu zaglądam w okienko i podziwiam kwiatki, a co. ;) Wczoraj zagapiłam się jakoś szczególnie na wielkie kaktusy, podziwiając ich rozmach i nagle widzę, a za nimi stado miniaturek, zupełnie jak Twoja Kasiu Mała Mi czy też w kolorach Lodzi! :shock: Za 35 zł, czyli cena jak na kwiaciarnię ok. Teraz sobie nie radzę z emocjami, a że jednak mi się finanse poprawią niedługo, obmyślam bezecne plany, nawet Mężowi się zwierzyłam i nie protestował, ale nie wiem, czy to dobry pomysł, skoro chcę sobie zamówienie na OG zrobić. Nosz musiałam je wypatrzeć... :evil: No nie mogę wytrzymać, boję się, że mi ktoś je wykupi, zanim kaskę będę mieć... :evil:
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Marysiu a może byś się dogadała z kwiaciarką i zadatkowała .Czyli kupiła sobie maluszka na raty :wink: u mnie w Łodzi jest taki jeden sklep co prawda nie z kwiatami ,ale można zadatkować i za jakiś czas odebrać to co już po części jest Twoje .Może pani kwiaciarka zgodziłaby się na taki układ a Ty będziesz mogła spać spokojnie żeby Ci ktoś jej nie podkupił .
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Uni57
ZBANOWANY

Post »

Ja tu leczyć się powinnam, a nie zadatkować. ;) Ale tak na poważnie, to w tej kwiaciarni raczej storczyki szybko nie schodzą, więc jest szansa, że za jakiś czas będę mieć co kupować, a może przecena będzie, kto wie... To będzie czas próby - jak mi któraś z tych miniaturek jest pisana, to będę ją miała. nie ma co się spieszyć. ;)
Awatar użytkownika
Venus9
1000p
1000p
Od: 31 paź 2010, o 20:30

Post »

Oj Marysiu nie tylko Ty tak masz :;230 :;230 u mnie wczoraj zabrali prąd to szału dostawałam bo nie mogłam korzystać z internetu i nawet na fotki popatrzeć nie mogłam ;:223 ;:223 a póki z domu wyjść nie mogę jest to jedyna forma wprowadzenia mnie w ślinotok i tworzenie dłuższej listy chciejstw ;:224
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Julitko wiesz z tym brakiem prądu to właściwie niezły pomysł jak ktoś chciałby przejść na odwyk już nie od storczyków ale właśnie od forum .Bo ja już jestem tak od Was uzależniona że dzień bez forum dzień stracony .To już choroba każdą wolną chwile siedzę na kompie .I jak nie tu to na all. lub sklepach internetowych ze storczykami . Co się ze mną dzieje :roll: ja i komputer. Jeszcze rok temu w ogóle mnie nie pociągał do póki nie zajrzałam tu i nie poznałam Was . ;:112 ;:113
Awatar użytkownika
Venus9
1000p
1000p
Od: 31 paź 2010, o 20:30

Post »

Oj Kasiu musiałaś powiedzieć to głośno :;230 :;230 ja też jestem uzależniona od Was, forum, kompa, internetu ;:91 no i oczywiście od Storczyków :;230 :;230
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”