Storczyki Katarzynki cz.II

Zablokowany
Awatar użytkownika
myrtille1986
1000p
1000p
Od: 23 mar 2010, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Storczyki Katarzynki cz.II

Post »

Ty ale jak to sie stało ,że mi sie na oczy rzuciło???Chyba ze trzy razy to czytałam co i jak.
Pozdrawiam Jagoda :-)
--> Spis moich wątków
Zabka_Monis
1000p
1000p
Od: 17 maja 2010, o 09:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu pisałyśmy już na PW w sprawie sabotków, więc tutaj tylko dodam, że trzymam kciuka by wszystko było ok a zwłaszcza z tym trojaczkiem ;) Wiem jakie one dla Ciebie są ważne ;:108
No i fajnie, że 'keiki paste' działa :) Dziewczyna, która je sprzedaje to moja znajoma, dużo piszemy i była już u mnie. Chyba tylko ona to prowadzi na allegro , więc pewnie to od niej macie te pasty :) Ja dostałam od niej próbkę 'Floral paste' i zastanawiam się kiedy użyć i czy użyć ;:224
katarzynka575
1000p
1000p
Od: 15 mar 2010, o 10:13

Post »

Wiesz jak człowiek w emocjach i ekscytacji czyta to widzi to co niekoniecznie jest napisana :wink: Może coś pisali żeby uważać podczas zdejmowania łuski żeby przy podcinaniu jej nic nie przekuć .Może tak to było ;:112
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Moniczko kiedy no chyba już, bo jak nie keika to chociaż przedłużenia będzie :D też dobrze .Na pewno masz jakiegoś którego chciałabyś rozmnożyć jak nie dla siebie, to na wymianę.Fajnie mieć taka koleżankę .
Monia a co sądzisz o Calineczce czy to może być pędzik czy jeszcze za malutkie jest żeby stwierdzić ale płaściutkie jest.
Dziękuję za kciuki ;:196
Zabka_Monis
1000p
1000p
Od: 17 maja 2010, o 09:55

Post »

Kasiu..ale ja dostałam FLORAL PASTE a nie KEIKI PASTE. Moja pasta jest typowo na kwitnienie, a nie keiki ;:108
Jeśli chodzi o Twojego Phal. to ciężko coś stwierdzić w początkowej fazie. Może to być zarówno pęd jak i basal keiki ;:108 Czas pokaże ;) widzę tam duże pęknięcie , więc może to drugie? Jednak stawiała bym na pęd :wink:
Awatar użytkownika
Venus9
1000p
1000p
Od: 31 paź 2010, o 20:30

Post »

Kasiu trzymam kciuki za sabotka po takiej pielęgnacji na pewno będzie mu lepiej a wiosna na pewno w tym pomoże :D :D
;:138 ;:138 dla keiki paste czekam na dalszy rozwój wydarzeń
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Kasiu też trzymam kciuki za braci mojego Artura :wink: i też będę musiała mojego wyjąć z doniczki bo muszę go podzielić.
Efekty pasty zadowalające widzę ;:138 no i życzę pędzika na Calineczce.
Awatar użytkownika
nieinna
200p
200p
Od: 9 wrz 2010, o 15:31

Post »

Kasiu, trzymam kciuki za szybką aklimatyzację Arturków po rozdzieleniu, niech puszczają co się da :;230
Efektów zastosowania pasty gratuluję - oczywiście mam nadzieję że to będę keiki!
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Awatar użytkownika
Uni57
ZBANOWANY
Od: 12 maja 2010, o 14:56

Post »

No to ładna kępa Arturowa była, że aż trzy się z jednego zrobiły. ;)
Awatar użytkownika
marwes
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2010, o 09:50

Post »

Kasiu :wit ale się dziej e u Ciebie ,dwa dni nieobecności i tyle do czytania. (cieszę się :heja że rozbawiła Cię ta maczeta ) .
Teraz masz sporo księciuniów więc pora rozesłać ich w świat bo się pobiją ,a tak nawiasem mówiąc niech przyrastają w siłę i cieszą swoją panią .
Fajna sprawa z tą pastą ,zawsze pesymistycznie podchodziłem do tych spraw ale na wątkach forumowych pojawia się wiele relacji z zastosowania tego specyfiku i teraz sam nie wiem co o tym sądzić. Poobserwuję jeszcze trochę i może się skuszę by poeksperymentować.
?.a pod sukienkę storczyka zaglądać ,no no?. :;230
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Kasiu ale się u Ciebie dzieje :) życzę szybkiej aklimatyzacji Arturków :)
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa co do Arturów :D
Tak Mareczku masz rację powinny ruszyć w świat, tylko niech trochę staną na listkowe nóżki , bo bym się chyba ze wstydu spaliła jakby do kogoś trafiły i padły.

Wczoraj do mojej rodzinki mini miniaturek przybyła następna ;:112 jak nie było to nie było ,a teraz proszę a tak myślałam żeby mi się trafiła biała i proszę :tan
Mam nadzieję że Mała Mi się nie obrazi ale takie dałam jej imię, idąc tropem imion Gosinowych
Bo na landrynkę to niestety nie wygląda a obiecałam Julitce że następny mój storczyk tak dostanie na imię. Obrazekoto Mała Mi cała biała .Nie mogłam się jej oprzeć :D Obrazekma bardzo podobne kwiatuszki do kwiatków Pechowca tylko w sali jeden do dziesięciu tak myślę .No i oczywiście Pechowiec mieszka gdzie indziej :roll: Obrazek Obrazekma 9 kwiatków i dwa pączki.
Obrazek Obrazeka tak wyglądają razem moje słodkie dziewczynki.
Mała Mi miała dwa pędy, kupiłam ją jako jedno pędową i bez doniczki ozdobnej czyli taniej ,bo te w doniczkach i z dwoma pędami były o 13 zł. droższe ale po co mi ta doniczka jak niedługo będę ją przesadzała.
Awatar użytkownika
Goska1307
200p
200p
Od: 5 sty 2010, o 20:31

Post »

Kasiu Mała Mi urocza tylko teraz musisz poszukać do niej włóczykija :;230 :;230 :;230
Zapraszam... :) i pozdrawiam..
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Gosiu kto wie może i Włóczykij się znajdzie :wink: mąż już przymknął oko na następne storczyki więc wszystko się zdarzyć może :;230
Awatar użytkownika
Venus9
1000p
1000p
Od: 31 paź 2010, o 20:30

Post »

Kasiu Mała Mi śliczna i jakie ogromne ma kwiatki w stosunku do całej roślinki ;:224 ;:224
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”