Storczyki Katarzynki cz.II
- myrtille1986
- 1000p
- Od: 23 mar 2010, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Katarzynki cz.II
Ty ale jak to sie stało ,że mi sie na oczy rzuciło???Chyba ze trzy razy to czytałam co i jak.
Pozdrawiam Jagoda :-)
--> Spis moich wątków
--> Spis moich wątków
-
- 1000p
- Od: 17 maja 2010, o 09:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu pisałyśmy już na PW w sprawie sabotków, więc tutaj tylko dodam, że trzymam kciuka by wszystko było ok a zwłaszcza z tym trojaczkiem ;) Wiem jakie one dla Ciebie są ważne
No i fajnie, że 'keiki paste' działa
Dziewczyna, która je sprzedaje to moja znajoma, dużo piszemy i była już u mnie. Chyba tylko ona to prowadzi na allegro , więc pewnie to od niej macie te pasty
Ja dostałam od niej próbkę 'Floral paste' i zastanawiam się kiedy użyć i czy użyć 

No i fajnie, że 'keiki paste' działa

-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Wiesz jak człowiek w emocjach i ekscytacji czyta to widzi to co niekoniecznie jest napisana
Może coś pisali żeby uważać podczas zdejmowania łuski żeby przy podcinaniu jej nic nie przekuć .Może tak to było 

-
- 1000p
Moniczko kiedy no chyba już, bo jak nie keika to chociaż przedłużenia będzie
też dobrze .Na pewno masz jakiegoś którego chciałabyś rozmnożyć jak nie dla siebie, to na wymianę.Fajnie mieć taka koleżankę .
Monia a co sądzisz o Calineczce czy to może być pędzik czy jeszcze za malutkie jest żeby stwierdzić ale płaściutkie jest.
Dziękuję za kciuki

Monia a co sądzisz o Calineczce czy to może być pędzik czy jeszcze za malutkie jest żeby stwierdzić ale płaściutkie jest.
Dziękuję za kciuki

-
- 1000p
- Od: 17 maja 2010, o 09:55
Kasiu..ale ja dostałam FLORAL PASTE a nie KEIKI PASTE. Moja pasta jest typowo na kwitnienie, a nie keiki
Jeśli chodzi o Twojego Phal. to ciężko coś stwierdzić w początkowej fazie. Może to być zarówno pęd jak i basal keiki
Czas pokaże ;) widzę tam duże pęknięcie , więc może to drugie? Jednak stawiała bym na pęd 

Jeśli chodzi o Twojego Phal. to ciężko coś stwierdzić w początkowej fazie. Może to być zarówno pęd jak i basal keiki

Kasiu trzymam kciuki za sabotka po takiej pielęgnacji na pewno będzie mu lepiej a wiosna na pewno w tym pomoże
dla keiki paste czekam na dalszy rozwój wydarzeń

Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Kasiu też trzymam kciuki za braci mojego Artura
i też będę musiała mojego wyjąć z doniczki bo muszę go podzielić.
Efekty pasty zadowalające widzę
no i życzę pędzika na Calineczce.

Efekty pasty zadowalające widzę

Kasiu, trzymam kciuki za szybką aklimatyzację Arturków po rozdzieleniu, niech puszczają co się da
Efektów zastosowania pasty gratuluję - oczywiście mam nadzieję że to będę keiki!

Efektów zastosowania pasty gratuluję - oczywiście mam nadzieję że to będę keiki!
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Moje storczykowe skarby
- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
No to ładna kępa Arturowa była, że aż trzy się z jednego zrobiły. ;)
- marwes
- Od: 28 lip 2010, o 09:50
Kasiu
ale się dziej e u Ciebie ,dwa dni nieobecności i tyle do czytania. (cieszę się
że rozbawiła Cię ta maczeta ) .
Teraz masz sporo księciuniów więc pora rozesłać ich w świat bo się pobiją ,a tak nawiasem mówiąc niech przyrastają w siłę i cieszą swoją panią .
Fajna sprawa z tą pastą ,zawsze pesymistycznie podchodziłem do tych spraw ale na wątkach forumowych pojawia się wiele relacji z zastosowania tego specyfiku i teraz sam nie wiem co o tym sądzić. Poobserwuję jeszcze trochę i może się skuszę by poeksperymentować.
?.a pod sukienkę storczyka zaglądać ,no no?.

Teraz masz sporo księciuniów więc pora rozesłać ich w świat bo się pobiją ,a tak nawiasem mówiąc niech przyrastają w siłę i cieszą swoją panią .
Fajna sprawa z tą pastą ,zawsze pesymistycznie podchodziłem do tych spraw ale na wątkach forumowych pojawia się wiele relacji z zastosowania tego specyfiku i teraz sam nie wiem co o tym sądzić. Poobserwuję jeszcze trochę i może się skuszę by poeksperymentować.
?.a pod sukienkę storczyka zaglądać ,no no?.

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Kasiu ale się u Ciebie dzieje
życzę szybkiej aklimatyzacji Arturków 

-
- 1000p
Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa co do Arturów
Tak Mareczku masz rację powinny ruszyć w świat, tylko niech trochę staną na listkowe nóżki , bo bym się chyba ze wstydu spaliła jakby do kogoś trafiły i padły.
Wczoraj do mojej rodzinki mini miniaturek przybyła następna
jak nie było to nie było ,a teraz proszę a tak myślałam żeby mi się trafiła biała i proszę
Mam nadzieję że Mała Mi się nie obrazi ale takie dałam jej imię, idąc tropem imion Gosinowych
Bo na landrynkę to niestety nie wygląda a obiecałam Julitce że następny mój storczyk tak dostanie na imię.
oto Mała Mi cała biała .Nie mogłam się jej oprzeć
ma bardzo podobne kwiatuszki do kwiatków Pechowca tylko w sali jeden do dziesięciu tak myślę .No i oczywiście Pechowiec mieszka gdzie indziej
ma 9 kwiatków i dwa pączki.
a tak wyglądają razem moje słodkie dziewczynki.
Mała Mi miała dwa pędy, kupiłam ją jako jedno pędową i bez doniczki ozdobnej czyli taniej ,bo te w doniczkach i z dwoma pędami były o 13 zł. droższe ale po co mi ta doniczka jak niedługo będę ją przesadzała.

Tak Mareczku masz rację powinny ruszyć w świat, tylko niech trochę staną na listkowe nóżki , bo bym się chyba ze wstydu spaliła jakby do kogoś trafiły i padły.
Wczoraj do mojej rodzinki mini miniaturek przybyła następna

Mam nadzieję że Mała Mi się nie obrazi ale takie dałam jej imię, idąc tropem imion Gosinowych
Bo na landrynkę to niestety nie wygląda a obiecałam Julitce że następny mój storczyk tak dostanie na imię.

Mała Mi miała dwa pędy, kupiłam ją jako jedno pędową i bez doniczki ozdobnej czyli taniej ,bo te w doniczkach i z dwoma pędami były o 13 zł. droższe ale po co mi ta doniczka jak niedługo będę ją przesadzała.
Kasiu Mała Mi urocza tylko teraz musisz poszukać do niej włóczykija

Zapraszam...
i pozdrawiam..
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 1000p
Gosiu kto wie może i Włóczykij się znajdzie
mąż już przymknął oko na następne storczyki więc wszystko się zdarzyć może 

Kasiu Mała Mi śliczna i jakie ogromne ma kwiatki w stosunku do całej roślinki

Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki