Gawronko mam ten sam problem co Ty pół dnia na allegro , tyle pięknych roślin a ja nie wiem na co się zdecydować bo miejsca niewiele:( zaraz biore szię do podanego linka
  Gawronko mam ten sam problem co Ty pół dnia na allegro , tyle pięknych roślin a ja nie wiem na co się zdecydować bo miejsca niewiele:( zaraz biore szię do podanego linka  

takie piękne sinowątrobiane
 takie piękne sinowątrobiane   nikomu nie polecam, porażka. Dziś mamy z męże
  nikomu nie polecam, porażka. Dziś mamy z męże muszą zaczekać na swoje miejsce ale już są
 muszą zaczekać na swoje miejsce ale już są  Czym ograniczacie rabaty i wyspy od trawnika? plastikowa fala jakoś do mnie nie przemawia, drewniana palisada swoje kosztuje...
  Czym ograniczacie rabaty i wyspy od trawnika? plastikowa fala jakoś do mnie nie przemawia, drewniana palisada swoje kosztuje...

Ja w styczniu obchodziłam 16
 Ja w styczniu obchodziłam 16   Bardzo dobrze goście zrobili. Ja też wszystkich uprzedzam ,że życzę sobie roślinki
  Bardzo dobrze goście zrobili. Ja też wszystkich uprzedzam ,że życzę sobie roślinki   bo i pamiątka stała i nie przynoszą goście prezentów z którymi nie wiadomo co robić
 bo i pamiątka stała i nie przynoszą goście prezentów z którymi nie wiadomo co robić   U mnie trawnik od szpaleru tuj jest po prostu odcięty. Nie wkładałam żadnych obrzeży  bo ciężko z kosiarką przejechać a później jeszcze trzeba podkaszarką wycinać przy samych obrzeżach ; a mi się nie chciało
 U mnie trawnik od szpaleru tuj jest po prostu odcięty. Nie wkładałam żadnych obrzeży  bo ciężko z kosiarką przejechać a później jeszcze trzeba podkaszarką wycinać przy samych obrzeżach ; a mi się nie chciało   także pod tujami wysypałam korą i trawnik nie jest niczym odgrodzony. Wygląda to mniej więcej tak
  także pod tujami wysypałam korą i trawnik nie jest niczym odgrodzony. Wygląda to mniej więcej tak  

apokalipsa w ogrodzie!!!!!!!!!!!
  apokalipsa w ogrodzie!!!!!!!!!!!
 napisałam "zdjęcie zapożyczone" .Pokazałam Ci je jako tzw. wzór. Moim dwóm daaaaleko do doskonałości. Chociaż faktycznie niczym nie oddzielam trawnika od rabatek. Mój mąż też kosi trawę ale jakoś nie włazi na nic innego. I dokaszać obrzeży nie trzeba co jest ogromną zaletą dla takiego leniucha jak ja
  napisałam "zdjęcie zapożyczone" .Pokazałam Ci je jako tzw. wzór. Moim dwóm daaaaleko do doskonałości. Chociaż faktycznie niczym nie oddzielam trawnika od rabatek. Mój mąż też kosi trawę ale jakoś nie włazi na nic innego. I dokaszać obrzeży nie trzeba co jest ogromną zaletą dla takiego leniucha jak ja  

Może tą dosiej?
 Może tą dosiej?
 wiem że większość osób woli zadbane i wystrzyżone dywaniki (nie mam nic przeciwko) ale ja musze być realistką, wkoło pola(chwasty) a wszelka chemia odpada bo dzieci i zwierzęta.Więc chce zrobić tak że, nawet jak mleczyk i koniczyna się zadomowią to powiem że taki był plan
  wiem że większość osób woli zadbane i wystrzyżone dywaniki (nie mam nic przeciwko) ale ja musze być realistką, wkoło pola(chwasty) a wszelka chemia odpada bo dzieci i zwierzęta.Więc chce zrobić tak że, nawet jak mleczyk i koniczyna się zadomowią to powiem że taki był plan   Jaką mieszanke powinnam wybrać??? do słabej gleby??? Chyba nie.... nie mam pojęcia.
  Jaką mieszanke powinnam wybrać??? do słabej gleby??? Chyba nie.... nie mam pojęcia.
 Chyba taka będzie dla Ciebie najlepsza , jeżeli nie chcesz zaczynać od zera. Jest mało wymagająca i szybko zadarnia. Łażę na bosaka normalnie jak krowa po pastwisku
  Chyba taka będzie dla Ciebie najlepsza , jeżeli nie chcesz zaczynać od zera. Jest mało wymagająca i szybko zadarnia. Łażę na bosaka normalnie jak krowa po pastwisku  
 za  to że płacze ze śmiechu. Jutro jade wsadziać zprezentowane iglaczki. Mogę je wsadzić od tak czy powinnam wykopać dużą dziure, wypełnić przepuszczalną ziemią i w to iglaczka???
 za  to że płacze ze śmiechu. Jutro jade wsadziać zprezentowane iglaczki. Mogę je wsadzić od tak czy powinnam wykopać dużą dziure, wypełnić przepuszczalną ziemią i w to iglaczka???