Krysiu, jesteś nieoceniona! Wpadłam do Ciebie nacieszyć oko, jak zwykle (ogladam bardzo często, rzadko się wypowiadam ), a tu cenna wskazówka. Myślałam, że canny dopiero w lutym się wsadza do doniczek
 Możesz mi Krysiu napisać, czy każdą karpę mam posadzić w osobnej doniczce? Czy jakoś tak wszystkie razem? Bo nie wiem, jak to się będzie potem wysadzać. I czy ciepłe pomieszczenie to takie 15-18 stopni czy raczej 22 ? No i czy mam to podlewać już jakimś nawozem? Będę wdzięczna za rady. Tak bym chciała, żeby były ładne. Chorowałam na nie, zafundowałam sobie 3 kolory i jak mi nie wyjdzie to się zapłaczę
  Możesz mi Krysiu napisać, czy każdą karpę mam posadzić w osobnej doniczce? Czy jakoś tak wszystkie razem? Bo nie wiem, jak to się będzie potem wysadzać. I czy ciepłe pomieszczenie to takie 15-18 stopni czy raczej 22 ? No i czy mam to podlewać już jakimś nawozem? Będę wdzięczna za rady. Tak bym chciała, żeby były ładne. Chorowałam na nie, zafundowałam sobie 3 kolory i jak mi nie wyjdzie to się zapłaczę 
Twój nowy nabytek jest śliczny. Jestem przekonana, że będzie rósł u Ciebie, jak wszystkie inne okazy
 Życzę tego z całego serca
 Życzę tego z całego serca 
Poprzytulaj ode mnie Twoją labradorkę

Pozdrawiam
Mirka