Kasieńko ,bardzo dziękuję za życzenia i Tobie również życzę szczęścia , miłości i spełnienia marzeń ( oczywiście nie tylko tych ogrodniczych)! Jakże się cieszę ,że wreszcie jesteś znowu z nami!

Właśnie wróciłam z Twojego wątku.

Współczuję sadzenia takiej ilości cebul.Ja je bardzo lubię , ale jak jesienią mam wszystko wysadzić - robi mi się niedobrze.Chyba przestanę wykopywać tulipany ( co roku jesienią to sobie obiecuję i.... co roku wykopuję , chyba tylko po to ,żeby jesienią znowu psioczyć na siebie

) Teraz będziesz miała zabawę - zrobić sukcesywnie z tymi cebulami porządek...Ale my to przecież lubimy.
U Wistuby kupiłam niewiele : OT FLASHPOINT,OT BAYWATCH , OT BONBINI , OT PONTIAC ,SALTARELLO , GOLD CITY , ORANIA
ON STAGE , BEWERLY DREAM , CANDY CLUB ,ELUSIVE , GLUHWEIN , HACIENDA , ALBANY , SMOKI MOUNTAIN.
Na all jest do kupienia katalog p.Pajdy.Nie ukrywam ,że mam nadzieję poszaleć u Niego wiosną , podobno ma mieć sporo lilii. Ciekawe kiedy dojdzie - już się nie mogę doczekać.
Na razie siedzę i oglądam asortyment nasion pomidorów , jakie mam , kombinuję co dokupić i tak mi się już chce wiosny ,że .... ehhhh , szkoda gadać....