Ja to miałeś i zniknęła . Tzn jak klikniesz np w moim profilu pw to co się dzieje? Albo jak wchodzisz poprzez kliknięcie u góry strony w folder wiadomości ?lucas84 pisze:hmm... no niby powinno.
Przez jakiś czas było to aktywne, ale od kilku dni zniknęła mi ta opcja i nie wiem dlaczego...![]()
Po prostu trzeba brać udział w życiu forum , dużo czytać ,i troche opowiadać historie z życia wzięte ( czyli z ogrodu ) , no i tyle ... A świstaki wszystko obserwują i notują , a potem są przydziały albo i nieMarianzet1 pisze:Witam mam pytanie na jakiej zasadzie można kupić ,czy otrzymać nasiona pomidorów od Kozuli?
To jeszcze ja się dołączęfrant pisze:Po prostu trzeba brać udział w życiu forum , dużo czytać ,i troche opowiadać historie z życia wzięte ( czyli z ogrodu ) , no i tyle ... A świstaki wszystko obserwują i notują , a potem są przydziały albo i nieMarianzet1 pisze:Witam mam pytanie na jakiej zasadzie można kupić ,czy otrzymać nasiona pomidorów od Kozuli?.. Tak to chyba wygląda , czujesz o co chodzi