Pomidory z nasion od Kozuli

Warzywa w gruncie i pod osłonami.
Zablokowany
lucas84
200p
200p
Od: 7 lis 2010, o 21:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Nasiona pomidorów od kozuli

Post »

Monisia :wit , mam tyyyyyyle pytań, ale... nie moge pw pisac i nawet nie wiem dlaczego... :cry:
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2010, o 22:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

lucas84 pisze:Monisia :wit , mam tyyyyyyle pytań, ale... nie moge pw pisac i nawet nie wiem dlaczego... :cry:
O ile się orientuję to chyba po napisaniu 10 postów Twoje PW powinno działać .
lucas84
200p
200p

Post »

hmm... no niby powinno.
Przez jakiś czas było to aktywne, ale od kilku dni zniknęła mi ta opcja i nie wiem dlaczego... :cry:
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2010, o 22:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

lucas84 pisze:hmm... no niby powinno.
Przez jakiś czas było to aktywne, ale od kilku dni zniknęła mi ta opcja i nie wiem dlaczego... :cry:
Ja to miałeś i zniknęła . Tzn jak klikniesz np w moim profilu pw to co się dzieje? Albo jak wchodzisz poprzez kliknięcie u góry strony w folder wiadomości ?
Awatar użytkownika
smonika
500p
500p
Od: 29 gru 2008, o 18:51
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Lucas, jeśli klikniesz PW w poście osoby do której chcesz wysłać wiadomość powinno otworzyć Ci się okienko tekstowe od razu z wpisanym adresem. Gdyby nie działało a masz dużo pytań to zaraz wysyłam Ci PW z moim e-mailem :wink:
Leniawka - jeśli pomidorki mają być w gruncie to tyczki 1.8 m z powodzeniem wystarczą. Jeżeli dodtakowo puścisz je nie na jeden a na więcej pędów (np.3) będą niższe.
Pozdrawiam, Monika
lucas84
200p
200p

Post »

No wiec wyglada to tak, takiego czegos jak PW obecnie nie mam, ale bylo to po 10 pstach... no i kurcze znikło...
A jeśli wejdę w zakładkę nowe wiadomości to wszystko niby byłoby ok, ale... nie można wysłać nowej wiadomości PW, bo "nie mam uprawnień" :shock:
500p
500p
Od: 27 sie 2010, o 11:52

Post »

no to szanowny M się uspokoił... :lol:
pozdrawiam
Iwona
Awatar użytkownika
Bogdan Sz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2008, o 10:33

Post »

Lukas rzadko zaglądam na forum,wszystkie te odmiany i krzyżówki możesz uprawiać w folii szklarni i na działce ta konkretna odmiana ma bardzo duże owoce. ;:136
Awatar użytkownika
Bogdan Sz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2008, o 10:33

Post »

Gunar co do persimona masz rację powinien byc żółty i jest,ale u mnie jeden z krzaków wyszedł czerwony nie wiem czy u producenta nie nastąpiło pomieszanie nasion,ksztaltem i smakiem zupełnie jak żółty. :wit
Marianzet1
100p
100p
Od: 20 lip 2008, o 17:56

Post »

Witam mam pytanie na jakiej zasadzie można kupić ,czy otrzymać nasiona pomidorów od Kozuli? :roll:
Pozdrawiam Marian
------------------
frant
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2010, o 23:24

Post »

Marianzet1 pisze:Witam mam pytanie na jakiej zasadzie można kupić ,czy otrzymać nasiona pomidorów od Kozuli? :roll:
Po prostu trzeba brać udział w życiu forum , dużo czytać ,i troche opowiadać historie z życia wzięte ( czyli z ogrodu ) , no i tyle ... A świstaki wszystko obserwują i notują , a potem są przydziały albo i nie :wink: .. Tak to chyba wygląda , czujesz o co chodzi :wit
Marianzet1
100p
100p

Post »

Zrozumiałem to znaczy że niemam szans :wit
Pozdrawiam Marian
------------------
Awatar użytkownika
smonika
500p
500p
Od: 29 gru 2008, o 18:51

Post »

frant pisze:
Marianzet1 pisze:Witam mam pytanie na jakiej zasadzie można kupić ,czy otrzymać nasiona pomidorów od Kozuli? :roll:
Po prostu trzeba brać udział w życiu forum , dużo czytać ,i troche opowiadać historie z życia wzięte ( czyli z ogrodu ) , no i tyle ... A świstaki wszystko obserwują i notują , a potem są przydziały albo i nie :wink: .. Tak to chyba wygląda , czujesz o co chodzi :wit
To jeszcze ja się dołączę :)
Jak dostaniemy nasiona od Kozuli oraz naszych kochanych forumowiczów, którzy już powysyłali nasiona na akcję, wtedy Jankiel udostępni formularz zamówienia, gdzie będzie pełny wykaz wszystkich dostępnych odmian od wszystkich którzy udzielają się na akcji. Wtedy będzie można zamawiać upragnione odmiany, a po otrzymaniu na PW adresu - wysłać na niego zwrotną kopertę (najlepiej bąbelkową najmniejszą ) ze znaczkiem. Potem tylko trochę cierpliwości i nasiona trafią do Was :P
Marianzet - pilnuj tego wątku i śledź posty, MASZ TAKIE SAME SZANSE jak każdy forumowicz :uszy

Jeszcze dopiszę żeby nie było wątpliwości. Każdy będzie mógł zamówić nasiona, niezależnie od tego jak długo jest na forum i ile postów napisał.
Pozdrawiam, Monika
Marianzet1
100p
100p

Post »

Dziękuję za informację ;:138
Pozdrawiam Marian
------------------
frant
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2010, o 23:24

Post »

Marianzet1 i nasze świstaki forumowe , Monika . No faktycznie zażartowałem "z głupia frant" i teraz widze że dość niemądrze :oops: :oops: :oops: ... . Tym bardziej ,że przecież dobrze rozumiem potrzebę popularyzacji wielu warzyw jak też i ogrom pracy, zaangażowanie świstaków ... A takie nieprzemyślane "żarty" mogą ich stawiać w niezręcznej sytuacji jak też zniechęcać innych do udziału w akcji :? . Obiecuję ,że w posty zaczne wkładać więcej rozumu ;:14 ...no ,łatwo nie będzie :wit . Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam .
Zablokowany

Wróć do „Uprawy WARZYWNICZE”