Ogródek AGNESS cz.6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz.6

Post »

Aguś, naprawdę wspaniałe ujęcia! A Twoje róże wyglądają, jakby zamierzały w tym stanie dotrwać do wiosny :shock: Szczególnie Rumba (chyba?). No i ostatnia fotka - mowę odejmuje :D
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Świetne te oszronione fotki! Ja taki widok miałam wczoraj. Dzisiaj cały dzień pada i pada. I to mnie cieszy, bo w końcu podleje moją pustynię.
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

WITAJ AGNIESZKO
Oszronione roślinki wyglądają uroczo na zdjęciach. Niedługo już tak będzie.
U mnie też prze dwie noce mocno mroziło.
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Szron bajecznie upiększył róże :!:
Ładnie je uchwyciłaś ;:63
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Agnieszko, zdjęcia piękne, choć ten szron nie nastraja wesoło.
Czy kotula pięciornikowata tak samo nie lubi zamakania jak jej krewniaczka kotula owłosiona? Prawie bym ją stracił zimą ale jakoś się wylizała :)
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Poranek siarczysty, podobnie jak i u mnie... Piękne przyniósł widoki. Do skalniaka nie doszłam. Skoro mówisz, że doczeka do wiosny... to niech czeka :;230
Nie potrafię zabezpieczyć hortensji... Ale spróbuję jeszcze raz... Jeśli znowu zmarzną, to chyba wymienię na bukietowe... choć to nie to... Eksperymentalnie jedną chcę wykopać i spróbować przetrzymać w garażu... Tego jeszcze nie próbowałam.
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2009, o 17:22
Kontakt:

Post »

Aguś, :wit
piekne zmrożone zdjęcia ;:63 ale szkoda, że tak wcześnie :roll:
Zyczę jeszcze słońca!!! ;:3
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Jak pięknie :D
Mnie o tak rannej porze nic z domu nie wyciągnie, żeby zrobić zdjęcia...
A potem już po przymrozku ;:223
Grzegorz B

Post »

Ale piękne zdjęcia, jestem pod wielkim wrażeniem :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Agnieszko śliczne zdjęcia oszronionych roślin .
Za to dziś słonecznie i ma być dość ciepło , można sporo czasu spędzić w ogrodzie .

Genia
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Lucy bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje oszronione roślinki :D

Halinko te fotki to wcale nie tak wcześnie robione, bo około 10, ale przymrozek tego dnia trzymał wyjątkowo długo, bo aż do południa :?

Aguś u mnie dziś też jest piękne słoneczko i dosyć ciepło. Zrobiłam w ogródku mnóstwo pracy, bardzo się cieszę, bo jakoś nie mogłam się za to wziąć , było tak zimno....:roll:

Iguś u mnie już niestety listków prawie nie ma, jedynie żylistki i krzewuszki trzymają się dzielnie, chociaż listki oklapnięte od przymrozków.

Bożenko bardzo dziękuję za słoneczko, dotarło do mnie. Jest cudownie słonecznie i ciepło :D Dużo pracy zrobiłam w ogrodzie i bardzo mnie to cieszy, bo przy wcześniejszych zimnych dniach miałam zdecydowanego lenia :oops:

Miłeczko u mnie szron utrzymywał się wyjątkowo długo, dlatego udało mi się cyknąć fotki :D

Izuniu -chattena wszystkich krzaczkach Rumby są jeszcze śliczne kwiaty :D aż szkoda, że to już ostatnie. Dziś wreszcie wzięłam się za kopcowanie krzaczków i przy okazji napawałam się widokiem ostatnich ślicznotek. Jest ich jeszcze całkiem sporo :D

Izuś-tu.ja u mnie niestety nadal pustynia :roll: sucho jest niesamowicie, aż nieprawdopodobne, żeby jesień była taka bezdeszczowa :shock:

Krysieńko faktycznie wielkimi krokami zbliża się czas, kiedy takie oszronione widoki to będzie norma. Ale na szczęście zima szybko minie i znów będą cieszyły nas pierwsze wiosenne kwiatuszki :D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

A ja dzisiaj oglądałam Tatry z moich pagórów.
Podzielę się z tobą ich widokiem....... :wink: :lol:

Obrazek
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

_oleander_ dzięki:D Widok oszronionych róż jest niesamowity, niby całkowite przeciwieństwo, a jednak w naturze wszystko możliwe :D

Jacku ja niestety swoją kotulę owłosioną straciłam, nie przyjęła się u mnie. A pięciornikowata wspaniale przezimowała i cudownie się rozrasta, jeśli masz ochotę, to chętnie sie podzielę, jest naprawdę śliczna, same listeczki są bardzo ozdobne, szczególnie jesienią :D

Iza pewnie, że poczeka.....skalniak nie zając :wink: :lol:
Co do hortensji ja dziś wszystkie swoje okopcowałam ziemią z torfem a na to jeszcze warstwą kory. Zaczynają już gubić liście, więc jak już ustabilizują się przymrozki będę owijać je świerkiem i agrowłókniną. U mnie ten sposób jest niezawodny, zawsze zakwitają. Miałam je okrywać jeszcze tekturą bo wyczytałam w hortensjowym wątku, że to bardzo dobry sposób, ale jednak pozostanę przy moim sposobie.

Ewuś Twoje życzenia spełniły się ;:196 dziś jest cudne słoneczko i ciepełko :D Spędziłam mnóstwo czasu w ogrodzie, okopcowałam wszystkie róże, hortensje, powycinałam zaschnięte byliny, wysadziłam pozostałe wrzosy, które przez całą jesień były dekoracją tarasów :D Jestem bardzo zadowolona, bo jak było tak zimno, to miałam lenia, nic mi się nie chciało robić :roll:

Aniu u mnie tego dnia gdy robiłam fotki przymrozek był prawie do południa, bo rano też nie chce mi się wychodzić na takie zimno :roll: :lol:

Grzesiu bardzo dziękuję, cieszę się, że podobają Ci się :D

Geniu masz rację co do ciepełka :D dzisiejszy dzień jest wspaniały, mnóstwo czasu spędziłam na ogrodzie, tak świetnie się pracowało, że gdyby nie to, że do pracy musiałam iść, to nikt nie wygoniłby mnie z ogrodu :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko bardzo dziękuję za taki wspaniały widok, który naprawdę zapiera dech w piersiach :D
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53

Post »

Agnieszko oglądając Twoje ostatnie fotki na myśl mi tylko przychodzi.. `Zaczarowany ogród zimą` :uszy
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”